Dziwne, bo blokady miałeś założone.

Nie wyjaśnili dlaczego tak długo, nie dostałem żadnych SMS-ów w sprawie w/w zgłoszeń. Tzn. przyszedł, że do 7 dni zostanie wycofana zgoda na marketing, ale to chyba po wyłączeniu przeze mnie za pośrednictwem OO. Ale spam i tak nadal jest. Zobaczymy, co będzie za 7 dni od teraz ...[email protected] pisze:Witam,
Dziękuję za nadesłaną wiadomość.
Ze swojej strony zapewniamy, iż utrzymanie wysokiego standardu obsługi i zachowanie dobrych relacji z Abonentami jest naszym celem priorytetowym. Wyposażamy naszych pracowników w narzędzia i wiedzę niezbędną do obsługi spraw Klientów oraz przekazywania im szczegółowych danych o wszystkich usługach i ofertach sieci. Równocześnie dbamy o jak najbardziej korzystne dopasowanie dostępnych usług do indywidualnych potrzeb Abonenta.
Zmiana taryfy z Orange YES na Orange Free na kartę nastąpiła w dniu 05.03.2015 r. Przepraszamy za opóźnienia w realizacji zlecenia. W dniu 08.03.2015 r. zleciłem wycofanie smsów marketingowych. Zlecenie zostanie zrealizowane do 7 dni.
Odpowiedzi na zgloszenia numer 1473188XXX, oraz 1473007XXX zostały wysłane do Pana w formie sms.
Mam nadzieję, że powyższe informacje okażą się pomocne.
Pozdrawiam,
Aleksander XXX
Doradca ds. Obsługi Klienta Indywidualnego
Orange Polska S.A.
TanczeDensze pisze:Negatywne ? Muszę zabulić 25 zł za to aby mi zmienili kartę z sim na microsim ...