• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 140 z 241
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 241

#530066  autor: play4you2
 23 sty 2012, 11:10
Hey, przesłałem przedstawione sugestie do osób odpowiedzialnych za etykietkę. Jak coś ustalę przekaże info.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#530170  autor: playonline
 23 sty 2012, 17:38
I poszlo zgloszenie techniczne... :/

Pare miesiecy temu na numerze 790xxxxxx zasugerowaliscie wymiane karty SIM, weryfikacje w innym telefonie, etc gdyz numer nie dziala mi za granica. Wszystko zrobione (kilka dni temu bylem w Polsce na chwile i wymienilem SIM) i nadal nic nie dziala. W Polsce ok, za granica nie. Sprawa trwa juz kilka miesiecy. Wtedy telefon byl jeszcze na abonament, dzis jest juz na karte. Prosze tez nie zrzucac winy na operatorow zagranicznych gdyz bylem w roznych krajach i logowalem sie (specjalnie) do roznych operatorow z ktorymi Play ma umowe i nadal nic. Specjalnie sprawdzalem tez w roznych telefonach. NIC NIE DZIALA. Drugi numer Play, ktory mam tez przy sobie dziala idealnie. Chlopcy i dziewczeta wezcie sie w koncu za prace i to naprawcie...

A i taki sympatyczny widok ukazal sie na moim monitorze gdy wyslalem zgloszenie:

Obrazek

I moja skromna podpowiedz... Przycisk zamknij moglby byc nizej bo miksuje sie z ramka... ;p

Prosze zatem o zajecie sie sprawa (numer na zalaczonym powyzej obrazku). Jak nie wierzycie, ze smsy do mnie nie docieraja to zapraszam - wysylajcie do woli, jak jakis dojdzie - dam wam znac. :)

[ Dodano: 2012-01-23, 17:41 ]
Nie dotarly nawet smsy informujace o tym, ze Play wita mnie (i tutaj nazwa kraju i info o cenach). Na drugi numer docieraly za kazdym razem. Na mailu (kopii sms) mam wszystkie wiadomosci, ktore byly wysylane do mnie smsem i tam te smsy sa.

#530549  autor: user_delete19
 25 sty 2012, 12:53
ARGH!
kilka dni temu migrowałem do innegro profilu (sms -> goły fresh), wpierw nie dało się włączać pakietów (ok, trzeba 'przemigrować' konto) ale! od tamtego czasu co chwilę dostaję wiadomości sieciowe (czy jak to tam nazwać, takie same jak przy używaniu krótkich kodów) z magicznym "DONE!"... przecież zwariować można -- to typowe i samo przejdzie?!

#530656  autor: qper
 25 sty 2012, 21:01
play4you kilka sugestii do play24

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

#530659  autor: ja.michal
 25 sty 2012, 21:12
qper, taryfa Play Fresh Darmowy Internet i Darmowy Internet bez limitu danych to dwie różne taryfy.
W pierwszej rozliczanie może być godzinowe lub MB. Po przekroczeniu paczki płaci się za dalszą transmisję.
W drugiej rozliczanie jest tylko w danych pakietowych i po przekroczeniu pakietu prędkość jest obniżana w czasie ważności bonusu.

Teoretycznie nie powinno być już taryfy bez limitu danych bo regulamin na stronie Playa jest w archiwum.

Co do zbierania minut w Lubię to! to faktycznie jakiś błąd jest. Wg regulaminu minuty są do wykorzystania do wszystkich sieci krajowych.

Mimo, że jestem klientem Playa to muszę tutaj się poskarżyć. Ostatnio jest coraz większy bałagan w serwisie. Zarówno w play24 jak i na samej stronie. Dużo informacji jest nieaktualnych (nie ma już telefonów, promocja nie obowiązuje).

#530661  autor: qper
 25 sty 2012, 21:15
ja.michal pisze:taryfa Play Fresh Darmowy Internet i Darmowy Internet bez limitu danych to dwie różne taryfy.
Możliwe, nie działa link do regulaminu więc nie mogę porównać.
Tak czy siak nie powinno tej jednej być, bo jest nieaktualna i wprowadza w błąd.

Jeszcze jedno

Obrazek

#530665  autor: ja.michal
 25 sty 2012, 21:18
Aktualne:
http://www.play.pl/pl/obsluga-klienta/d ... html#karta
Regulamin Oferty Promocyjnej - Darmowy Internet w Play Fresh (od 30.03.2011)

Archiwalne:
http://www.play.pl/pl/obsluga-klienta/d ... html#karta
Regulamin Oferty Promocyjnej - Darmowy Internet bez limitu danych (od 30.03.2011)

No mają bałagan. W sumie nie wiem co teraz jest aktualne a co nie. :roll:

#530670  autor: qper
 25 sty 2012, 21:25
To dziwne bo opcja "Darmowy Internet bez limitu danych" jest dostępna we wszystkich Play Fresh-ach...

a nawiasem mówiąc, to na stronie głównej obu taryf już niestety nie ma.
Zapomnieli chyba je usunąć z play24 po wprowadzeniu Lubię to ;)

http://www.play.pl/pl/oferta/play-karta ... index.html

#530682  autor: KC-KARLOS
 25 sty 2012, 21:36
ja.michal pisze:Już dawno Promocja Tania transmisja danych w roamingu nie działa, a ona wisi od dawna.
Jak to nie działa? W cenniku nadal jest stawka 5 gr za 10 kB (5 PLN/1 MB) danych w strefie 0 (EURO).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#530701  autor: Golarz Filip
 25 sty 2012, 22:12
Na blogu rzecznika macie ankietę, dot.strony Play,napiszcie swoje "ale",moooooże ktoś to uwzględni :)

#530713  autor: ja.michal
 25 sty 2012, 23:12
Karlos20, kontaktowałem się kilka razy telefonicznie i via play24. Poinformowano mnie, że ta promocja już nie obowiązuje i cena jest wg cennika taryfy. Wg cennika mam 20zł/1MB.

Daj link do cennika, w którym jest te 5zł/1MB.

Ja tam w aktualnych cennikach i promocjach play nie widzę taniej transmisji w roamingu. Jest obniżenie stawki połączeń o 70%, ale tylko dla firm.

#530762  autor: play4you2
 26 sty 2012, 11:39
Niestety nie mam dostępu do podanych linków. Zamieściłeś je na zewnętrznym serwerze. Prześlij screeny w załączniku na [email protected] Twoje sugestie prześlę dalej.
Pozdrawiam,

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#530787  autor: KC-KARLOS
 26 sty 2012, 13:39
ja.michal, informować sobie na Play24 czy poprzez BOK sobie mogą, bo informacje takie "zerżnęli" prosto z cenników na Playowych stronach WWW. Ja z kolei nie mam informacji oficjalnych na temat odwołania promocji "Tania transmisja danych w roamingu UE". I nie myl tej promocji z "Pakietami kwotowymi w roamingu (rabatami do 70%)".

Oto PDF promocji "Tania transmisja danych w roamingu UE": http://www.play.pl/resources/pdf/Regula ... _07_09.pdf
oferta jest do odwołania.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#530789  autor: ja.michal
 26 sty 2012, 13:42
No właśnie nie mylę. Te 70% to co innego i dobrze wiem. ;)

PDF też znalazłem, ale jednak mam wątpliwości czy ta promocja obowiązuje jeszcze.

Może niech się play4you2 wypowie jasno i jednoznacznie co i jak z tą ofertą.

#530802  autor: gyniek
 26 sty 2012, 14:38
Nie wiem czy pamiętacie moją sprawę z przed kilkunastu dni mojej żony która przenosiła nr z plusa do play. Więc w skrócie udało się po 27 dniach przenieść nr :) z pisma jakie dostaliśmy od Play wina leżała po stronie biorcy nr czyli Play gdyż konsultant za wcześnie wysłał pismo z przeniesieniem i z tego problem się wlekł ho ho ho. najgorsze jest w tym to że w piśmie nawet nei ma słowa przepraszam ...

#530828  autor: play4you2
 26 sty 2012, 16:51
Usługi dodatkowe, które dotyczą roamingu to:
Rabaty w Roamingu oraz Tani roaming dotyczą oferty firma i biznes.
Usługi "Roaming na 7 dni" oraz "Roaming na 14 dni" zostały wyłączone dla klientów indywidualnych.
Usługa „Roaming na 14 dni” pozostaje aktywna tylko dla ofert biznesowych.
Podaję link do Regulaminu usługi:
link

#530852  autor: ja.michal
 26 sty 2012, 18:03
play4you2, czyli dla jasności: nie ma już aktywnej oferty Tania transmisja danych w roamingu UE?
Nie ma zatem żadnej oferty obniżającej koszty internetu dla osób fizycznych.

#530942  autor: play4you2
 27 sty 2012, 10:52
Dokładnie tak. W tej chwili promocja połączeń wykonywanych w roamingu dotyczy tylko ofert biznesowych.

#530949  autor: KC-KARLOS
 27 sty 2012, 11:21
To czemu nie ma nigdzie informacji o odwołaniu promocji "Tania transmisja danych w roamingu UE"? Automatyczna, darmowa infolinia o roamingu (+48790500115) mówi nadal o tej promocji - menu automatyczne, opcja 5.

• Strona 140 z 241
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 241
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140