I poszlo zgloszenie techniczne... :/
Pare miesiecy temu na numerze 790xxxxxx zasugerowaliscie wymiane karty SIM, weryfikacje w innym telefonie, etc gdyz numer nie dziala mi za granica. Wszystko zrobione (kilka dni temu bylem w Polsce na chwile i wymienilem SIM) i nadal nic nie dziala. W Polsce ok, za granica nie. Sprawa trwa juz kilka miesiecy. Wtedy telefon byl jeszcze na abonament, dzis jest juz na karte. Prosze tez nie zrzucac winy na operatorow zagranicznych gdyz bylem w roznych krajach i logowalem sie (specjalnie) do roznych operatorow z ktorymi Play ma umowe i nadal nic. Specjalnie sprawdzalem tez w roznych telefonach. NIC NIE DZIALA. Drugi numer Play, ktory mam tez przy sobie dziala idealnie. Chlopcy i dziewczeta wezcie sie w koncu za prace i to naprawcie...
A i taki sympatyczny widok ukazal sie na moim monitorze gdy wyslalem zgloszenie:
I moja skromna podpowiedz... Przycisk zamknij moglby byc nizej bo miksuje sie z ramka... ;p
Prosze zatem o zajecie sie sprawa (numer na zalaczonym powyzej obrazku). Jak nie wierzycie, ze smsy do mnie nie docieraja to zapraszam - wysylajcie do woli, jak jakis dojdzie - dam wam znac.
[ Dodano: 2012-01-23, 17:41 ]
Nie dotarly nawet smsy informujace o tym, ze Play wita mnie (i tutaj nazwa kraju i info o cenach). Na drugi numer docieraly za kazdym razem. Na mailu (kopii sms) mam wszystkie wiadomosci, ktore byly wysylane do mnie smsem i tam te smsy sa.