niespodziewanie pisze:Co jest wiec potrzebne do zlozenia reklamacji jesli juz zarejestruje ten numer i czy rowniez moge prosic o jakąs pomoc by nie trwalo to lata swietlne?
W zasadzie jak już zarejestrujesz numer, ustalisz hasło abonenckie, to Możesz nawet od razu po rejestracji, w tym samym Salonie złożyc reklamację. Mówisz Sprzedacy o co chodzi (możesz podyktowac treśc reklamacji), Sprzedawca to zapisuje i otrzymujesz potwierdzenie przyjęcia reklamacji (utworzenia zgłoszenia). To bardzo ważne. Gdby Sprzedawca "zapomniał" dac Ci coś takiego, upomnij sie o to koniecznie. Osobiście nie spotkałem się jeszcze z sytuacją, że Sprzedawca nie wydał potwierdzenia zgłoszenia, ale wolę Ci o tym powiedziec. Co do pomocy, daj na początek szansę naszym konsultantom

. Jakby były przy tym jakieś niespodziewane kłopoty, to wtedy mnie poinformuj. Póki co, niech się wykażą nasi pracownicy z BOK, w końcu każdy zasługuje na zaufanie i tym samym warto dac szansę każdemu, bez względu na wcześniejsze doświadczenia (to takie moje prywatne zdanie).
BlackJack1 pisze:Sam przyznajesz cytując Regulamin, że nie mam zadłużenia wymagalnego wobec sieci Play więc skąd pomysł by bez ostrzeżenia wyłączyć mi całkowicie numer i straszyć windykacją na moim koncie Play24...?
Wiem, że to może zabrzmiec conajmniej dziwnie lub nawet śmiesznie, ale zapewne była to najnormalniejsza w świecie pomyłka (ta blokada połączeń). Co do wymagalnego zadłużenia, nie jestem w stanie Ci powiedziec o co tam dokładnie chodzi, gdyż nie ja się tym zajmuję (jak wiesz zapewne doskonale). Jednak jestem absolutnie przekonany, że jak się tym zajął p4y1, to będziesz miał absolutnie rzetelnie zrobioną sprawę. To mogę Ci obiecac z całą stanowczością.
BlackJack1 pisze:Notabene dziś rano ponownie go włączono. Hurra...
Nie wiem czy dzięki playersom czy p. Gruszce ale działa. Dziękuję.
Ja nic nie wiem, ja tu tylko piszę posty

. A tak na poważnie, to nie istotne dzięki komu, najważniejsze, że działa tak jak powinno byc. Jeszcze raz Cię przepraszam za tą blokadę, mam nadzieję, że sprawa się nie powtórzy.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.