Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
NB
Regulamin jest na stronieppp1ppp pisze:czy w All Inclusive FIX 59 /39 zł / mies. bez telefonu replay jest darmowy dostęp do internetu
Nie mogę tego napisać na forum ponieważ obowiązuje mnie Tajemnica Telekomunikacyjna. Napisz do mnie na PW wiadomość z hasłem abonenckim, wówczas wszystko Ci wyjasnię.djkynek pisze:Jakie znów dodatkowe usługi ?
Tak jak Ci napisałam wcześniej kwestie dotyczące rozliczeń są chronione tajemnicą telekomunikacyjną. Jeśli chcesz szczegółowych wyjaśnień i nie możesz pisać na PW to zrób zgłoszenie i podeślij numer. Przekażę je do realizacji.djkynek pisze:Pisze tu bo nie wiem czemu nie mogę na PW ....
Przekazałam do realizacji.djkynek pisze:napisałem nr zgłoszenia w poprzednim poscie
Czy zmieniałeś ostatnio zgody marketingowe w Salonie?uwazny pisze:co to za zgłoszenie nr 37655063
Dzięki armator11! Wysłałem zgłoszenie, zobaczymy co z tego wyjdzie.armator11 pisze:Zrób zgłoszenie do w play 24 o następującej treści: Uprzejmie proszę o wyłączenie usługi „Już w zasięgu” przy jednoczesnym zachowaniu usługi "Informacja o próbie połączenia". Z góry dziękuję.