Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Chyba tylko speców od PR macie dobrychplay4you2 pisze:Wy jesteście końcowymi odbiorcami naszych produktów, a co za tym idzie, wasza ocena ich jest istotna dla rozwoju całej platformy jak i ulepszeniu bądź poprawieniu obecnej strony.
ew. co najwyżej zgłaszczać co by chciał mieć a czego nie mapawelpp pisze:Chyba tylko speców od PR macie dobrych . Użytkownik końcowy zwykle nie pownien mieć udziału w tworzeniu produktu tylko powinien go używać....
Uhm? lolwut?! No litości - wypuszczanie sypiącego się UI nie powinno mieć miejsca - juz nie przeginajmy... Co innego błędy wizualne a co innegojahu_2006 pisze:Teoretycznie budowanie programu pt play24 powinno wyglądać troszkę inaczej niż to wygląda w play. Ale wiadomo że trwałoby to o wiele dłużej.
Studiuję informatykę i wiem o czym mówię. Potrafię także zrozumieć sieć i to że poniekąd musi to tak wyglądać. Nie mam namyśli stabilności działania a interfejs.
jahu_2006 pisze:Bo najlepsi specjaliści nie są w stanie dopasować wielu czynników tak jak klient który z tego korzysta.
postudiuj trochę więcej na ten tematjahu_2006 pisze:poniekąd musi to tak wyglądać
Zapewne twój system operacyjny nie był legalny <hahaha>. No nie p4y?lwiczek pisze:sprawdziłem u mnie i na każdej przeglądarce (opera 10.10, firefox najnowszy stabilny, bodajze 3.6.13, i ostatnim stabilnym Chrome a nwat IE8) występują takie same błędy w UI
pawelpp pisze:Zapewne twój system operacyjny nie był legalny <hahaha>. No nie p4y?
Uhm? lolwut?! No litości - wypuszczanie sypiącego się UI nie powinno mieć miejsca - juz nie przeginajmy... Co innego błędy wizualne a co innego
Przeczytajcie dobrze moją wypowiedź a nie po łepkach.pawelpp pisze:postudiuj trochę więcej na ten temat. Weź pod uwagę, że możesz tu mieć do czynienia ze specjalistami.
cynik! zapewne w takim razie moje #korpo jedzie na nielegalnym oprogramowaniu... będzie trzeba zgłosić ;] ew. może to wina vpn i tego, że pakieciki latają dookoła globupawelpp pisze:Zapewne twój system operacyjny nie był legalny <hahaha>. No nie p4y?
yup, ale to może wina tego, że masz nielegalnego linuksa!playonline pisze:Pod linuxem np czcionka jest troche inna ustawiona ale sytuacja wyglada dokladnie tak samo.
ależ przeczytaliśmy (a przynajmniej ja) i wciąż twierdze, że wypuszczanie ewidentnie niedopracowanego produktu (*także* jeżeli chodzi o rażące bugi w UI) nie powinno mieć miejsca... play24 jest bardzo 'agile' tylko ja nie wiem dlaczego każda iteracja zdaje się lądować na produkcjijahu_2006 pisze:Przeczytajcie dobrze moją wypowiedź a nie po łepkach.
Napisałem że nie mam na myśli stabilności działania bo to jest fakt bezsprzeczny.
Chodziło mi o interfejs a raczej jego dopracowanie i funkcjonalność.
Nadal się z tobą nie zgadzam. Czy onet.pl ci się rozjeżdża? Czy gmail.com ci się rozjeżdża? Ja nie zauważyłem, a te aplikacje są dużo bardziej skomplikowane. Kiedyś zwracałem uwagę, że w kodzie HTML stron Play można było przeczytać komentarze w języku polskim. To uważam za totalny brak profesjonalizmu. Niestety nie myliłem się w swoich ocenach.jahu_2006 pisze: Napisałem że nie mam na myśli stabilności działania bo to jest fakt bezsprzeczny.
Chodziło mi o interfejs a raczej jego dopracowanie i funkcjonalność.
qper pisze:kolejne info dla admina
Widzę, że przynosi to jakiś efekt bo ostatnie błędy zostały w części naprawione.
[url=http://iv.pl/images/44564479308340201210.jpg]Obrazek[/URL]
pawelpp pisze:adal się z tobą nie zgadzam. Czy onet.pl ci się rozjeżdża? Czy gmail.com ci się rozjeżdża? Ja nie zauważyłem, a te aplikacje są dużo bardziej skomplikowane. Kiedyś zwracałem uwagę, że w kodzie HTML stron Play można było przeczytać komentarze w języku polskim. To uważam za totalny brak profesjonalizmu. Niestety nie myliłem się w swoich ocenach.
Kwestia rozjeżdżania jest względna i zależy od wielu czynników które czasami ciężko przewidzieć.lwiczek pisze:ależ przeczytaliśmy (a przynajmniej ja) i wciąż twierdze, że wypuszczanie ewidentnie niedopracowanego produktu (*także* jeżeli chodzi o rażące bugi w UI) nie powinno mieć miejsca... play24 jest bardzo 'agile' tylko ja nie wiem dlaczego każda iteracja zdaje się lądować na produkcji