• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 115 z 244
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 244

#446845  autor: kuwejt
 14 gru 2010, 21:22
qper pisze:
pawelpp pisze:Ja przepraszam bardzo, ale P4 nie ma swoich testerów? Strona rozjeżdża się od początku pokazania się nowej wersji. Trochę czasu już minęło. A dzisiaj mijają 2 miesiące i 10 dni skąd zgłosiłem problemy ze swoim kontem.

Na stronie play http://www.playmobile.pl/pl/promocja/pr ... index.html

jest link do sprawdzenia statusu przenoszenia numeru. Nie działa od początku. Zgłaszałem to nawet rzecznikowi.

http://iv.pl/images/03598873014173892013.jpg
Też to zgłaszałem. P4U możesz powiedzieć dlaczego do dzisiaj to (i inne rzeczy które wskazał qper) nie działa. To nie jest kilka dni! :roll: To wygląda tak że przez 1,5 miesiąca nie możecie sobie poradzić z prawidłowym podlinkowaniem odnośnika... :roll: :lol: (możesz mieć oczywiście inne zdanie na tek temat jednak my przedstawiamy FAKTY jak nie wierzysz to spróbuj wejść na ten link)
qper pisze: My jesteśmy testerami "darmowymi" trochę to śmieszne ale taka jest prawda.
Nie to nie jest śmieszne. To jest żenujące.

Audyt UX, www i SM
Szukasz pomysłu na prezent?
Satysfakcja użytkownika na FB

#446977  autor: play4you2
 15 gru 2010, 15:47
qper pisze:JA już mowa o Play 24 to podsunę kilka problemów graficznych
Ok, pozwolę sobie udzielić tak ogólnej informacji odnosnie do Play24 i naszej strony..

Wszystkie wasze uwagi za każdym razem przekazuję do Administratora serwisów. Dodatkowo, Administrator sam również zagląda do tego tematu i widzi wasze wpisy. Niestety, więcej nie mogę dla was zrobić. Zapewanim Was jednak, że każdy przypadek jest weryfikowany, natomiast kwesta ewentualnych zmian to już zupełnie inna sprawa.
mer5 pisze:podsumuwując:
Żeby przejsc do fresza(juz od 08.02.2011)
Tak jak napisał ppp1ppp, nie ma mozliwości przejścia w środku Okresu Rozliczeniowego, gdyż Umowa zawierana jest na pełne Okresy Rozliczeniowe. Żebyś miał rozwiązaną Umowę 19 lutego, czyli od 20 lutego 2011 roku miałbyś być we Fresh, to wypowiedzenie powinniśmy dostać napóźniej 19 stycznia 2011 roku. Jak dostaniemy 20 stycznia 2011 roku, to Umowa zostanie rozwiązana 19 marca 2011 roku a od 20 marca 2011 byłbyś we Fresh. MAm nadzieję, że tym razem już precyzyjnie zamieściłem informacje.
kuwejt pisze:Też to zgłaszałem.
Jak już powiedziałem, sprawę zgłosiłem do Administartora. Więcej nie jestem w stanie zrobić.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#446978  autor: pawelpp
 15 gru 2010, 16:09
play4you2 pisze: Wszystkie wasze uwagi za każdym razem przekazuję do Administratora serwisów.
który przy okazji pełni rolę zespołu Quality Assistance? hahaha... no to się nie dziwię...

#447013  autor: qper
 15 gru 2010, 21:30
Było już pisane ale zobaczcie problem na zdjęciu.

Obrazek

#447025  autor: user_delete19
 15 gru 2010, 23:25
@up
co mnie jeszcze denerwuje to ten gigatnyczny komunikat "wiadomość została wysłana" - na diabła to?! Generalnie jest za dużo wolnej przestrzeni... Poza tym samo pole wprowadzania wiadomości jest maciupki za to mamy po prawej i lewej masę białego miejsca...

#447039  autor: luccicare
 16 gru 2010, 00:49
P4Y2, na początku przyszłego roku będę rezygnował z abonamentu u was, moje korzystanie z tego numeru jest dość "koniunkturalne" i w jednym m-cu przekroczę abo, a w innym przepada mi nawet 50 zł z pakietu złotówek (bo nie przechodzą). Chcę przenieść numer do PF. Wiem, że było, ale nie chcę stracić numeru i muszę mieć pewność. W wypowiedzeniu muszę koniecznie zawrzeć klauzulę, że chcę ten numer przenieść na PF czy robione jest to z automatu? Rozumiem, że dostanę nową kartę sim, po jakim czasie orientacyjnie numer zacznie działać w PF? Muszą być tu spełnione jakieś specjalne warunki?

Mogę też zrobić to inaczej. Czy nie byłoby problemu gdybym z abo przeniósł numer na pre-paid do innej sieci (oczywiście z zachowaniem czasu lojalki), a dopiero później migracja powrotna na PF. Otrzymam wtedy bonus?

#447088  autor: ppp1ppp
 16 gru 2010, 12:50
Na druku rozwiązania umowy masz do wyboru albo rozwiązanie i przeniesienie do PF albo samo rozwiązanie umowy. Nowej karty nie dostaniesz.
Wygodniej będzie przenieść numer do innego opa i wrócić do Play, nie będziesz się bawił w wysyłanie wypowiedzenie pocztą. Bonus jak najbardziej dostaniesz.
regulamin http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... _Fresh.pdf

#447094  autor: play4you2
 16 gru 2010, 13:21
luccicare pisze:Muszą być tu spełnione jakieś specjalne warunki?
ppp1ppp pisze:Na druku rozwiązania umowy masz do wyboru albo rozwiązanie i przeniesienie do PF albo samo rozwiązanie umowy. Nowej karty nie dostaniesz.
Lucciare, potwierdzam co mówi ppp1ppp. Nie dostajesz nowej SIM i numer we Fresh jest zaraz po rozwiązaniu Umowy (na drugi dzień). Na przykład Umowę rozwiązujemy 19 a we Fresh jest od 20 dnia miesiąca (jeżeli Okres Rozliczeniowy masz do 20).

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#447113  autor: patrix-83
 16 gru 2010, 15:08
Mam pytanie do oferty REPLAY LONGPLAY BEZ TELEFONU NA 12 M-CY:
Czy jest jeszcze oferta dla przedłużających umowę bez telefonu na 12 m-cy w taryfie LONGPLAY z rabatem 50% na abonament?

Bo na stronie playmobile.pl nie ma w regulaminach promocji dla przedłużających dla opcji powyżej. Jest natomiast opcja na 12 m-cy bez rabatu na abonament ale z bezpłatnym stanem darmowym która mnie nie interesuje http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... Play_2.pdf

Czyżby to koniec rabatów na abonament dla przedłużających umowę?
PROSZĘ O POMOC W TYM TEMACIE.

#447130  autor: Claudec
 16 gru 2010, 17:36
Czy "program doładowań" jest jeszcze aktualny?
Pytam bo regulamin znajduje się w dziale "Archiwalne".
Aktywowałem tą usługę przez panel Play24 i od 9:00 ciągle wisi "w trakcie włączania".
Wiem że macie 24h na uruchomienie, ale zawsze było szybciej... Teraz jak potrzebuje kasę na dzwonienie to jestem zablokowany czekając na aktywacje.

#447137  autor: ppp1ppp
 16 gru 2010, 18:29
Patryk83żółwik pisze:Mam pytanie do oferty REPLAY LONGPLAY BEZ TELEFONU NA 12 M-CY:
Czy jest jeszcze oferta dla przedłużających umowę bez telefonu na 12 m-cy w taryfie LONGPLAY z rabatem 50% na abonament?....
Nawet jeśli skończy się umowa terminowa w LP bez fona rabat na abo i pakiet minut pozostaje na tych samych warunkach.

#447143  autor: patrix-83
 16 gru 2010, 19:17
ppp1ppp pisze:
Patryk83żółwik pisze:Mam pytanie do oferty REPLAY LONGPLAY BEZ TELEFONU NA 12 M-CY:
Czy jest jeszcze oferta dla przedłużających umowę bez telefonu na 12 m-cy w taryfie LONGPLAY z rabatem 50% na abonament?....
Nawet jeśli skończy się umowa terminowa w LP bez fona rabat na abo i pakiet minut pozostaje na tych samych warunkach.

Ja to wiem ale nie o to mi chodziło. Po zakończeniu umowy będę sobie chciał podnieść abonament o oczko wyżej czyli będę chciał sobie przedłużyć umowę na REPLAY LONGPLAY 49 i mieć rabat 50% na niego tylko jak to zrobić skoro nie ma już tej oferty z rabatem dla przedłużających umowę na stronie playmobile.pl? Chyba że ja czegoś nie dowidzę, oświećcie mnie a szczególnie ty PLAYFORYOU-CZY OFERTA Z RABATEM 50% DLA PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWĘ NA KOLEJNE 12 M-CY (tzw. REPLAY) ZOSTAŁA OFICJALNIE WYCOFANA Z OFERTY PLAY?

#447199  autor: metpablo
 16 gru 2010, 23:01
Wycofuję pytanie
Ostatnio zmieniony 17 gru 2010, 08:45 przez metpablo, łącznie zmieniany 2 razy.

Nowe Włochy w Warszawie - nie pogadasz na 2G Playa.

#447210  autor: Claudec
 16 gru 2010, 23:43
Ok, w końcu po 12godz oczekiwania program doładowań jest aktywny :)

#447284  autor: play4you2
 17 gru 2010, 15:40
Patryk83żółwik pisze:PLAYFORYOU-CZY OFERTA Z RABATEM 50% DLA PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWĘ NA KOLEJNE 12 M-CY (tzw. REPLAY) ZOSTAŁA OFICJALNIE WYCOFANA Z OFERTY PLAY?
Powiem tak, jeżeli chodzi o oferty, są modyfikowane na bieżąco. O szczegółach konkretnej Oferty Utrzymaniowej możesz porozmawiać z konsultantem, którey zadzwoni do ciebie w tej sprawie. Pamiętaj proszę, że jest dobierana indywidualnie i nie zawsze konkretna Oferta będzie mozliwa do podłączenia dla Ciebie. Jeżeli nie ma na nszej stronie informacji o jakieś promocji lub jest Regulamin z informacją, że dana promocja została zakończona, to już jej nie ma.

Pzdr.

#447286  autor: jahu_2006
 17 gru 2010, 15:46
P4Y2
Sprawa pilna!!!!!!
Awaria sieci P4 w Nowym Sączu !!!!
Od rana są duże problemy z dodzwonieniem się gdziekolwiek z zasięgu macierzystego sieci play wielokrotne próby nie skutkują telefon wybiera numer i zaraz się rozłącza.
Po ustawieniu ręcznie plusa problem nie występuje.
Przekaż komu trzeba.

#447288  autor: play4you2
 17 gru 2010, 15:53
jahu_2006 pisze:Po ustawieniu ręcznie plusa problem nie występuje.
Przekaż komu trzeba.
Wiemy o tym. Na chwile obecną staramy się temu zapobiec. Niestety, nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy dokładnie zostanie to całkowicie naprawione.

#447292  autor: jahu_2006
 17 gru 2010, 16:03
Dziś pokazał się zasięg ERY 3g może to ma wpływ ??
Wiem że nie powinno ale nie można być wszystkiego pewnym na 100%

#447293  autor: play4you2
 17 gru 2010, 16:13
jahu_2006 pisze:Dziś pokazał się zasięg ERY 3g może to ma wpływ ??
Uwierz mi, że sprawą zajęli sie już odpowiedni ludzie :-).

#447296  autor: jahu_2006
 17 gru 2010, 16:22
Wiem czekam aż to naprawicie :)
  • Strona 115 z 244
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 244
  • 1