qper pisze:JA już mowa o Play 24 to podsunę kilka problemów graficznych
Ok, pozwolę sobie udzielić tak ogólnej informacji odnosnie do Play24 i naszej strony..
Wszystkie wasze uwagi za każdym razem przekazuję do Administratora serwisów. Dodatkowo, Administrator sam również zagląda do tego tematu i widzi wasze wpisy. Niestety, więcej nie mogę dla was zrobić. Zapewanim Was jednak, że każdy przypadek jest weryfikowany, natomiast kwesta ewentualnych zmian to już zupełnie inna sprawa.
mer5 pisze:podsumuwując:
Żeby przejsc do fresza(juz od 08.02.2011)
Tak jak napisał ppp1ppp, nie ma mozliwości przejścia w środku Okresu Rozliczeniowego, gdyż Umowa zawierana jest na pełne Okresy Rozliczeniowe. Żebyś miał rozwiązaną Umowę 19 lutego, czyli od 20 lutego 2011 roku miałbyś być we Fresh, to wypowiedzenie powinniśmy dostać napóźniej 19 stycznia 2011 roku. Jak dostaniemy 20 stycznia 2011 roku, to Umowa zostanie rozwiązana 19 marca 2011 roku a od 20 marca 2011 byłbyś we Fresh. MAm nadzieję, że tym razem już precyzyjnie zamieściłem informacje.
kuwejt pisze:Też to zgłaszałem.
Jak już powiedziałem, sprawę zgłosiłem do Administartora. Więcej nie jestem w stanie zrobić.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.