banderas, utwórz ręcznie nowy profil, z apn:
play4you2 pisze:Chce powiedzieć, że każda wasza opinia ma sens, gdyż przybliża nas do wspólnego celu, jakim jest wzajemna satysfakcja z korzystania z usług Play i bycia w sieci Operatora, który czujecie że jest dla was.
To moja wiadomość dziwnym trafem została pominięta i po ponad miesiącu, gdybym się parokrotnie nie upomniał, to nie otrzymałbym od ciebie spychologicznej "informacji". Wygląda na to, że byłem naiwny, gdyż uwierzyłem w twoje deklaracje nt rzetelności i uczciwości. Przykro mi, że właśnie mnie spotkał od tego wyjątek. Liczyłem na to, że po prawie 2 miesiącach, od zapewne przypadkowego pominięcia mojej PW (a podobno załatwiacie wszystko w kolejności chronologicznej), chęć uniknięcia wrażenia "olania" sprawi że to załatwisz, czyli wyślesz listę o którą prosiłem.
O wyjaśnienie tej sprawy prosił mnie znajomy który zwątpił po tym jak pracownicy różnych salonów robili z oczu pięciozłotówki na pytanie o konkretną promocję.
Żeby zakończyć ten wątek to ponawiam prośbę z PW (jeśli trzeba to wyślę ją trzeci raz). Tylko tyle.
Druga sprawa do ciebie i innych czytelników: poszukuję informacji nt opłat za ZMS-y dla pre-paidów i abo (longplay). W cennikach dostępnych na www tego nie znalazłem. Aczkolwiek nie mogę wykluczyć, że coś przegapiłem