slawnokia pisze:Cieszy mnie twoje dobre samopoczucie
Dziekuje.
slawnokia pisze:Natomiast te odgłosy co mam włączone raczej muzyki nie przypominają.
No tak, nie kazda muzyka musi byc ta odpowiednia.
slawnokia pisze:A nie każdy co ma PLAY ma 15 lat, ja mam 40+
Ja 15 tez juz nie mam.
slawnokia pisze:Wg konsultantki nie powinienem już tego miec
To nie jedz chlopie po niej, ze "nie wiesz po co tam ona jest"... To co mogla dla Ciebie zrobic to zrobila. Reszta musi zajac sie osoba co tego typu sprawy sprawdza...
slawnokia pisze:I pani nic z tym zrobic nie może.
Twoje rozumowanie mozna przyrownac do kogos, kto by dal OPR sekretarce tylko dlatego, ze firma w ktorej (ona) pracuje nie dala rady dowiezc odpowiedniej liczby baniakow z woda w upalne dni... Ty to jej zglaszasz a ona przekazuje to dalej. Nawalil kto inny a nie sekretarka...
slawnokia pisze:A ona mi mówi, że nie ma takiej możliwości, aby oddzwonic do mnie.
Moze nie moze? Moze ze wzgledow na brak technicznej mozliwosci, a moze ze wzgledow proceduralnych? Dla przykladu podam moj kontakt kilka lat temu z Plusem.. Jakis konsultant obiecal, ze oddzwoni jak sprawa sie wyjasni i nie oddzwonil... Wole jasna i szybka odpowiedz, ze cos jest niemozliwe (oddzwonienie) niz mydlenie oczu... Oczywiscie dostalem dosc spora sumke w ramach rekompensaty (za brak kontaktu BOK) ale to juz inna sprawa..
slawnokia pisze:Powiem tyle, przez ponad 8 lat byłem w Erze i tam BOA dużo lepiej funkcjonowało
Napisze tak, bylem kilka lat w Orange, kilka lat w Plusie, 2 lata w Erze i BOK byl zupelnie inny. Orange to porazka, Plus kuleje, jedynie BOK Ery byl na przyzwoitym poziomie. Mialem tez przyjemnosc dzwonic do BOK KPN (NL) i tam jest zupelnie inaczej. Juz nie wspomne o weryfikacji gdzie naszym rodakom wszystko zaczeloby sie gotowac jakby o niej slyszeli... W Play obsluga jest rozna ale przede wszystkim inna gdyz to inny operator.
slawnokia pisze:Gdybym wiedział co mi tam gra to wrzuciłbym tu linka, aby Tobie "umilic"
oglądanie zimowych krajobrazów.
Dzieki, wystarczy mi muzyka Louis'a Armstrong'a podczas odsniezania tarasu..
ukefake pisze:slawnokia, a może, o ile to nie narazi cię na dodatkowe koszty, to jeszcze raz włączyć i za chwilę
Jak zaktywuje to Play moze nie anulowac oplaty bo zrobil to swiadomie.