play4you2 pisze:Andrzej24 pisze:Witam
Ja w sprawie przełączeń na przekaźniki Plusa.
Tą sprawę wyjaśniałem juz setki razy... Powtórzę raz jeszcze, że ze strony sieci Play wszystko działa jak należy. Przytoczę prośbę naszego Rzecznika, że jak komuś nie działa, zgłoście to do niego. Zbiera takie przypadki i je daje do weryfikacji. Więcej nie mam nic do dodania w tej sprawie.
Pzdr.
Nie zgodzę się z tobą, niby to nie wasza wina a po wysłaniu emaila do rzecznika Play naraz następuje poprawa.
Co lepsze poprawa występuje tylko na numerze który zgłosiłem, na numerze mojej mamy dalej te same cyrki.
Ja to widzę tak, nałożyliście na wszystkich większy priorytet, aby telefony używały tylko waszej sieci.
Ludzie którzy zgłosili sprawę, zostali przeniesieni do innej grupy gdzie są niższe priorytety.
Nie dziwie się wam jako firmie, że chcecie aby jak najwięcej ludzi korzystało z sieci macierzystej, ale bądźcie świadomi tego, że daleko Play do doskonałości.
Wczoraj w Mikołowie miałem rozmowę telefoniczną, niby wszędzie full zasięg a naraz
coś zaczęło rwać rozmowę aż w końcu zerwało połączenie.
Kiedy popatrzyłem na telefon miałem 2 kreski zasięgu (chwile wcześniej było full).
Dość często spotykam się z sytuacja kiedy to telefon wybiera BTSa oddalonego o wiele km.