Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
Play
Przy moim ulubionym SE C702 mam co prawda 3G, YouTube dziala spoko, aGPS takze a... przegladajac strony w Operze Mini potrafilem spokojnie zuzyc te 300MB na miesiac... Jak sie jezdzilo kazdego dnia pociagiem w sumie okolo 2h z hakiem to wierz mi... Czytales wszystko co popadnie aby sie nie zanudzic... I nie zauwazyles nawet kiedy ci ta kasa zleciala... Duzo zalezy tez od taktowania danych tzn co 1kB, 10kB czy np 100kB nalicza.pakierhakierxd pisze:Ja w samsungu wave przy operze mini zużywałem 100 mb/miesiąc ,za to w telefonie z androidem potrzeba minimum 200 mbale przyznam tu prawie nie korzystam z opery mini
,spójrz on nawet ma telefon bez 3g to nawet youtuba nie będzie przeglądać mógł
tak, ale telefon będzie raz/ 2 razy w tyg podłączony do laptopa. A jest jakiś program na laptopa, który będzie odłączał neta po 300mb? I będę mógł sprawdzić ile zużyłem neta.pakierhakierxd pisze:Nic takiego nie możesz zrobić w swoim telefonie musisz pilnować ale na takim telefonie jak ty masz ciężko będzie 300 mb zużyć
istnieje, proszę LINK. dodatkowo w tym wątku było to już poruszane.pawcio1978 pisze:Czy nadal to istnieje?