Wciąż się pojawiają!Publius pisze:Czy SMSy z bramki naprawdę kiedyś pojawiały się w billingu?
(;1 SMS 25.11.2010 11:42:29 - SMS do Play z bramki 1 szt. zobacz
Wciąż się pojawiają!Publius pisze:Czy SMSy z bramki naprawdę kiedyś pojawiały się w billingu?
(;1 SMS 25.11.2010 11:42:29 - SMS do Play z bramki 1 szt. zobacz
Mozna. Przynajmniej ja zmienilem. Moze masz cos nie tak z kontem?lwiczek pisze:dlaczego do diaska nie można zaktualizować danych kontaktowych z poziomu play24?! :/
Możesz zmienić telefon kontaktowy i adres e-mail? Ja mam dostep tylko do zmiany adresu korespondecyjnego a ten jest akurat zbędny... Zarzuć zrzutem ekranu i instrukcją jak zmienić kontaktowy numer telefonu... :Oplayonline pisze:Mozna. Przynajmniej ja zmienilem. Moze masz cos nie tak z kontem?lwiczek pisze:dlaczego do diaska nie można zaktualizować danych kontaktowych z poziomu play24?! :/
Nie - nie są, co pokazuje praktyka. Samodzielnie, po otrzymaniu faktury na ponad 1600zł, w ciągu zaledwie tygodnia znalazłem 9 osób, które spotkała taka sama sytuacja. Ile innych osób znalazłbym, gdybym poszperał głębiej? Oczywiście też słyszały, że telefon "sam to naściągał, bo to internetowy telefon jest itp.", co nie zmienia faktu, że po wielu miesiącach reklamacje były uznawane przez Play. Tłumaczenia o winie telefonu można bardzo łatwo wciskać użytkownikom niezorientowanym technicznie, ale w Play powinniście wiedzieć, że raz na 1000 osób traficie na użytkownika mającego przykładowo w temacie smarfonów większe pojęcie i doświadczenie niż wy.play4you2 pisze:Niestety, z takimi sprawami spotykam się bardzo często, ale przykro mi, jednak wszystkie te połączenia internetowe są prawidłowo zrealizowane
TAKSławek pisze:Proste pytanie: czy mając już od ponad roku jeden abonament w Play i opłacając dość duże rachunki (nawet do 250zł), mogę wziąć drugi abonament na dowód, czy potrzebne są inne dokumenty też?
Jeżeli chodzi o firmy, które dzwonią na wasze życzenie, to po zadaniu pytania "skąd macie mój numer?" odpowiadają, że jest "wylosowany" albo/i się rozłączają. Play też nie potrafi powiedzieć jakiej firmie mój numer został sprzedany i kto tak na prawdę do mnie dzwonił - temat już był poruszany.play4you2 pisze: Koleżanka zawsze ma prawo spytać się, skąd mamy jej dane (albo podczas rozmowy z konsultantką, albo wysyłając do nas pismo, podając w nim szczegółowe informacje na temat połączenia głosowego od nas (godzina połączenia, na jaki numer, z kim rozmawiała i o czym byłą rozmowa).
Założył nowe konto? sorry ale nie ja jestem od taki rzeczy - coś wam nie działa, naprawcie to! Ile razy będę zakładał nowe konto? Robiłem to już co najmniej kilka razy... I nie założę nowego konta - ot tak, nie zgadzam się - to wasz interes w tym, żeby problem usunąć.play4you2 pisze:Wiesz doskonale, że nie mogę od ciebie żądać takich danych, nawet jakbym mógł, to i tak nic z tego, ponieważ otrzymujesz hasło jednorazowe na swój telefon. Niemniej jednak, naprawdę masz bardzo ciekawy przypadek. Sam się dziwię, dlaczego akurat w twoim przypadku zawsze są jakieś niedogodności. Może warto by było, abyś zresetował hasło i założył nowe konto, na inny mail? Trudno mi to teraz inaczej określić. To oczywiście tylko moja propozycja, ale decyzję podejmij oczywiście sam.pawelpp pisze:P4Y, na PW mogę ci podać hasło do mojego profilu
Po kilku próbach się udało... Powiedz mi kiedy zgłoszenia 22366693 i 22587094 zostaną rozwiązane? Może tak jak jedno z poprzednich - po 3 miesiącach? Jeżeli tak, to jesteśmy na półmetku...Przepraszamy
Nie można pobrać danych dla Twojego numeru Informacja o wystąpieniu błędu została zarejestrowana. Kod błędu: 2207454
qper pisze:numer zgłoszenia 23100295
Nie można, można jedynie zmienić adres do korespondencji.playonline pisze:Mozna. Przynajmniej ja zmienilem. Moze masz cos nie tak z kontem?lwiczek pisze:dlaczego do diaska nie można zaktualizować danych kontaktowych z poziomu play24?! :/
Mozna zmienic i adres e-mail i numer telefonu kontaktowego. We wszystkich 3 przypadkach (2x email i 1x nr tel) jest przycisk ZMIEN i dziala. Zmienilem.. Chcialem nagrac filmik aby nie bylo, ze przy zrzucie ekranu mozna majstrowac ale Play24 sie wysypal... Jak sie tylko odmuli Play24 to filmik zrobie.qper pisze:Nie można, można jedynie zmienić adres do korespondencji.
Grejt - ustalmy jednak - Twój play24 dotyczy playfresh? bo na przykład takie abo ma trochę inne możliwości...playonline pisze:Mozna zmienic i adres e-mail i numer telefonu kontaktowego. We wszystkich 3 przypadkach (2x email i 1x nr tel) jest przycisk ZMIEN i dziala. Zmienilem.. Chcialem nagrac filmik aby nie bylo, ze przy zrzucie ekranu mozna majstrowac ale Play24 sie wysypal... Jak sie tylko odmuli Play24 to filmik zrobie.
Witamplay4you2 pisze:Właśnie dostałem informację, że próbowabno się z Tobą połączyć 2-krotnie i niestety, nie odbierałeś telefonu. W takim razie wysłany zostanie do Ciebie list z informacją. Nawet rozmawiano z właścicielem usługi, nie znał sprawy i nie przekazano informacji. Jakbyś miał jakieś dodatkowe pytania, to zapraszam.play4you2 pisze:Dzisiaj ktoś do Ciebie zwadzwoni w tej sprawie. Masz moje słowo.
Pzdr.
Abonament. Filmik juz wrzucilem teraz czekam tylko na dzialajace Play24.lwiczek pisze:Twój play24 dotyczy playfresh?
Nie wiem co masz za panel ale u mnie na numerach Fresh i abonamentach takich opcji nie mam.playonline pisze:Mozna zmienic i adres e-mail i numer telefonu kontaktowego. We wszystkich 3 przypadkach (2x email i 1x nr tel) jest przycisk ZMIEN i dziala. Zmienilem.. Chcialem nagrac filmik aby nie bylo, ze przy zrzucie ekranu mozna majstrowac ale Play24 sie wysypal... Jak sie tylko odmuli Play24 to filmik zrobie.qper pisze:Nie można, można jedynie zmienić adres do korespondencji.
Na moich abonamentach i Freshach moich rodzicow jest taka mozliwosc (mamy osobne konta Play24).qper pisze:Jednym słowem wydaje mi się, że zostałeś naznaczony