dkf pisze:play ma duże problemy... Nie dają sobie rady w wielu kwestiach, nie tylko ze swoją stroną.. Posypał im się cały system, bo dziś nie działają żadne kody typu sprawdzenia salda itp. Jesli chodzi o rzetelność to jest masakrycznie zła. Ostatnio play próbuje mi wmówić że byłem jednocześnie w dwóch różnych miejscach jednocześnie, oddalonych o ładne kilka kilometrów, i prowadziłem rozmowę w zasięgu jednego nadajnika, a w zasięgu innego, (kilka kilometrów dalej) byłem połączony z internetem...gdzie podobno ściągnąłem danych łącznie za ponad 350 zł... Teraz jeszcze jedna sprawa, a za razem apel... Play jakimś sposobem wysłał zna moje konto 9 smsów premium za prawie 11 zł każdy. Nie wysyłałem żadnych takich smsów, i nie ma możliwości aby wysłał je ktoś za mnie.. Różne sposoby podawano mi jako wytłumaczenie, ale wszystkie zostały odrzucone. Jedyne wyjście, to takie że play wysłał je na moje konto a teraz chce kasę. Spotkałem się z jeszcze jednym podobnym przypadkiem, osoby już raczej w podeszłym wieku, która nie jest w stanie odczytać wiadomości a co dopiero wysłać, i również nie ma racjonalnego wytłumaczenia. Pytanie jest takie, czy spotkaliście się z podobną sprawą? Może słyszeliście o kimś takim kto ma podobny problem..? Razem łatwiej było by coś im udowodnić.. Mam dość pokaźną listę argumentów, o których play nawet nie chce słuchać, mimo że są oczywiste... Było by super gdyby udało się znaleźć więcej takich osób naciąganych przez play..
Nie jestem pracownikiem Play - ale mam telefony w ich sieci.. I z tego co tu czytam, to moje dwa telefony w Play , telefony moich rodziców w Play i znajomych którzy też są w Play już dawno nie powinny działać. W cytowanym poście dowiaduje się, że system przestał działać i nawet salda nie można sprawdzić.

)) dziwne, może ja mam , znajomi , rodzice etc jakiś inny Play?? I tak np w Grudziądzu Play wysyła sam sobie sms-y premium i obciąża nimi biednego abonenta - Boże to już się nadaje na debilizm roku....
Co do strefy taniego internetu na 350 zł nie wypowiadam się bo nie używam - i tam nie wątpię może być jakiś problem...Ta wypowiedź cytowana jest sztandarowa i jest kwintesencją tego wszystkiego co tu się wypisuje. Już nawet jestem w stanie uwierzyć, że może w Żarach gdzie mieszkam jest jakiś inny wyjątkowy Play, który nie szumi, nie przerywa połączeń, jakość połączeń i zasięg jest w sieci macierzystej Play doskonała i mając porównanie z Orange nie ma ŻADNEJ różnicy, a będąc poza Żarami Orange zanika a Play jest ale co najgorsze zawsze i bez kłopotów, że nieraz chwilkę muszę poczekać wchodzę na Play24 - ZAWSZE. Wychodzi że net - a mam go z Netii też mam inny i lepszy:))
Także play4you2 współczuje ci, że musisz na takie pierdoły jakichś sfrustrowanych ludzi odpowiadać