diobel007 pisze: Jest jakiś limit?
W zasadzie jest to zgłoszenie zwykłe, więc teoretycznie nie ma, ale rzeczywiście, trochę już długo to trwa. Ok, ponaglam.
playonline pisze:Zauwazylem. Nie trzeba bylo pisma wysylac.
No niestety, status zgłoszenia tego wymagał. Ok, ale już przynajmniej wszystko wiesz.
playonline pisze:Wiesz moze czy dla indywidualnych taryf bedzie cos takiego dostepne? Oczywiscie platne czy tez bezplatne.
Jeżeli masz mozliwość aktywacji tego w Play 24 to jak najbardziej. Generalnie usługa jest możliwa u wszystkich i płatna jest tak samo.
banderas pisze:mam pytanie co to jest za tajemnicza zakładka w eshop-ie "Dla abonentów", jak się loguje to jest napisane brak ofert?
Jeżeli będzie coś dedykowanego specjalnie dla Ciebie, jako Abonenta, to wówczas "coś" tam zobaczysz

.
shadow pisze:A teraz pytanie do P4U - Czy planujecie kiedys wystartowac z siecia na zagranice? Pozdrawiam wszystkich Dziekuje
Wybacz, ale takich informacji nie mogę udzielać.
Co do pozostałych twoich zagadnień, cóż, każdy ma jakieś opinie na dany temat. Podobnie jest tutaj. Odkąd p
tricki pisze:oś chce nas kupić, potem sprzedać itd.. Póki co, Play jest nadal Play'em i nadal jesteśmy na rynku jako my. Nie będę komentował zdań lub opinii dotyczących jakiś plotek lub spekulacji, nawiązujących do sprzedaży lub równie dziwnych innych rzeczy. Generalnie jeżeli kiedykolwiek będzie miało dojść do takiej sytuacji, zapewne dowiecie się o tym z prasy i w oficjalnym komunikacie... Co do asymetrii stawek, zgłoś zapytanie do UKE..
tricki pisze:Proszę o pomoc
Zrób zgłoszenie i podaj mi jego numer.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.