• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#709026  autor: ciekawy
 09 kwie 2014, 01:05
przeczytałem to i nic mnie nie zaszokowało ani nie zniesmaczyło, jak to czytałem to miałem wrażenie,że wszystko jest na korzyść Play,może oprócz tego,że ktoś to udostępnił,poza tym ok, nie doszukałem się niczego złego, zdania konsultantów są rożne i trudno się dziwić skoro ludzie przyzwyczaili się do ofert z minutami i trudno się im przyzwyczaić do no limit szczególnie osobom starszym to normalne że chcieliby chwycić w salonie klienta nawet na oferte minutową ale ten "przeciek" jest chyba z dawna bo w Play jest oferta minutowa za 45 zł i w tym 200 minut, no limit do Play, 750 MB, więc chyba można powiedzieć,że konsultanci i klienci dostali oferte z minutami,więc chyba ten dyrektor nie jest znowu taki zły,
bardziej mnie śmieszy ktoś kto to opublikował na stronie netowej bo chciał zrobić sensaje,a nie udało się bo tam nie ma nic sensacyjnego

#709050  autor: Mika112
 09 kwie 2014, 10:25
Racja przepraszam . Myślałam że zabłysnę a wyszło jak zawsze ;( :smt010

Pozdrawiam wszystkich : )

#709072  autor: ciekawy
 09 kwie 2014, 12:11
tak w praktyce to ten artykuł o Play równie dobrze mógłby się tyczyć każdej sieci