Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Horacy pisze:Zawsze tez można zrobić cesję numeru i ktoś inny sobie z niego będzie korzystał przez krótszą ilość miesięcy.Nabijaczy może i tak , ale dostanie się też osobom które z przyczyn osobistych ( wyjazd poza naszą granicę na dłuższy czas) nie mając innego wyjścia zrywają umowę.
Żeń Szeń pisze:Przymierzałem się ostatnio do taryfy Premium (bez telefonu) w T-Mobile. Jej jedyny chyba minus to 24-miesięczny okres umowy... sprawdziłem więc wysokość kary umownej za zerwanie. Wynosi 5000 zł!
Przyznam, że osłupiałem. Wartość całego abo (50 zł) przez 2 lata to 1200 zł, więc skąd kara 5000 zł? Czy ja czegoś nie rozumiem? Czy teraz wszyscy operatorzy tak przeginają pałę?
Konsultant z infolinii, później potwierdziłem to w punkcie T-Mobile.manyaky pisze:
Gdzie masz tę informację? 5k to ogólna kara maksymalna, a to jaka jest naliczana w danej ofercie to inna bajka.
Potrzebuję kilkaset minut do wszystkich, czasami SMS, do tego ważna dla mnie rzecz — 1-2 GB miesięcznie. Słucham, który prepaid mi zaoferujesz do 50 zł mies.KA pisze:Przede wszystkim nie zrozumiem nigdy brania w obecnych czasach umowy terminowej bez telefonu. (...) Teraz, kiedy prawie co chwilę pojawia się nowa oferta? Dziwny jest ten świat...
Żeń Szeń pisze:Potrzebuję kilkaset minut do wszystkich, czasami SMS, do tego ważna dla mnie rzecz — 1-2 GB miesięcznie. Słucham, który prepaid mi zaoferujesz do 50 zł mies.
Pomijam bujanie się z doładowaniami, kodami etc., czy nietypowymi sytuacjami (np. brak lub wysoka cena roamingu).
Red Bull Mobile No Limits o wiele lepsze od play mini max na kartęŻeń Szeń pisze:Potrzebuję kilkaset minut do wszystkich, czasami SMS, do tego ważna dla mnie rzecz — 1-2 GB miesięcznie. Słucham, który prepaid mi zaoferujesz do 50 zł mies.
Pomijam bujanie się z doładowaniami, kodami etc., czy nietypowymi sytuacjami (np. brak lub wysoka cena roamingu).
http://www.redbullmobile.pl/oferta/abonament/bez-telefonu/