Najczęściej jest tak, że właśnie z tymi kosmetycznymi sprawami człowiek ma największy dylemat ;]
dostałem nawet parę priv. - jutro z rana siadamy do wdrażania poprawek

Dziękuję za wszystkie sugestie!
[ Dodano: 2012-11-04, 20:27 ]
xsysiu pisze:Faktycznie, infantylny wygląd nie za bardzo pasuje. Jak będzie z aktualizacją serwisu? Będzie automatyczna? Wiadomo cenniki ofert zmieniają się bardzo często. Zakładka "telefony" mogła by działać na podobnej zasadzie jak przeglądanie ofert w play, czyli z rozwijanego menu wybieramy "budowa telefonu", "system operacyjny", wielkość wyświetlacza" oraz marka. Szybciej będzie można dotrzeć do poszukiwanego aparatu. W sumie czasem nawet nie wiemy czego szukamy. Co do kosmetyki, do jednego wora wrzuciłeś sony i sonyericssony.
Wiele osób mnie utwierdziło, że wygląd trzeba zmianić - trudno... mam nadzieje, że grafik ma jeszcz ejakiś pomysły
Niestety na ten moment nie mamy możliwości automatycznej aktualizacji. Rozmawiamy z 2-ma sieciami i być może się uda. Pozostają nadal dwie, które olewają własciwie większość tematów.
Przy stronie pracować będą 2 osoby na stałe. Wprowadzenie wszystkich cenników od "zera" to 1 dzień pracy przy obecnych systemach, które zastosowaliśmy. Z naszych obserwacji wynika, iż takie sytuacje się właściwie nie zdarzają.
Jeśli zmianom ulegają pojedyncze cenniki, aktualizacja potrwa nie dłużej niż kilkanaście minut. Jeśli aktualizacja bazy będzie miała potrwać dłużej niż 1-2 h będziemy o tym informować stosowną informacją na stronie głównej.
Ostatecznie by były automatyczne, musimy się postarać i przekonać do tego operatorów dostarczając im spory ruch - inaczej nie da rady
Co do telefonów masz rację. Można to jeszcze podzielić. Wyszukiwarką też się zajmiemy.
Porównywarka GSM -
surykatka.pl - wyglądamy najlepszych ofert!