• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#543177  autor: ciekawy
 27 mar 2012, 09:05
Maniiiek, narazie może po nic, temat założyłem z myślą o poznaniu oferty Manty np. strona netowa oferty albo jakieś informacje, które przybliżyłyby ofertę, no ale trzeba czekać, no ok, skoro trzeba czekać to trudno, oby nie za długo bo jeśli Manta się tak będzie ukrywać z tą ofertą to może mieć mało chętnych.

Nie zapominaj, że Aero2 jest do 2014 roku i jeśli ludzi interesuje darmowy net to może zostać tylko Manta.

#543178  autor: slawekt
 27 mar 2012, 09:14
ciekawy pisze:Nie zapominaj, że Aero2 jest do 2014 roku i jeśli ludzi interesuje darmowy net to może zostać tylko Manta.
Ty piszesz poważnie, czy tylko trollujesz? Naprawdę już wybiegasz myślami o darmowym internecie w perspektywie ponad dwóch lat? No gratuluję :shock:
Ostatnio zmieniony 27 mar 2012, 09:17 przez slawekt, łącznie zmieniany 1 raz.

#543181  autor: ciekawy
 27 mar 2012, 09:37
slawekt pisze:
ciekawy pisze:Nie zapominaj, że Aero2 jest do 2014 roku i jeśli ludzi interesuje darmowy net to może zostać tylko Manta.
Ty piszesz poważnie, czy tylko trollujesz? Naprawdę już wybiegasz myślami o darmowym internecie w perspektywie ponad dwóch lat? No gratuluję :shock:
Trzeba być przygotowanym na wszystko, czas idzie do przodu i z każdym dniem jest o jeden dzień mniej darmowości Aero2, nie zapominaj o tym.

Jeśli ktoś zna szczegółową ofertę (taryfę) Manty to niech się podzieli wiedzą.

#543186  autor: slawekt
 27 mar 2012, 09:46
ciekawy pisze:Trzeba być przygotowanym na wszystko, czas idzie do przodu i z każdym dniem jest o jeden dzień mniej darmowości Aero2, nie zapominaj o tym.
Przepraszam że to napiszę, ale:
Czy nie mógłbyś przygotowywać się do tego nieuchronnego faktu w zaciszu domowym, niekoniecznie zaś na forum publicznym? :?
Nie sądzę, żeby ktoś z użytkowników forum Telepolis, aż w tak dalekim czasookresie przewidywał co będzie, lub czego nie będzie... Wróżenie z fusów raczej proponuję pozostawić innym :-) A trollowania o ofercie, która realnie nie istnieje zaprzestać...

#543193  autor: Maniiiek
 27 mar 2012, 11:04
Trzeba być przygotowanym na wszystko, czas idzie do przodu i z każdym dniem jest o jeden dzień mniej darmowości Aero2, nie zapominaj o tym.
Pierdzielisz chłopie trzy po trzy :roll:
Co z tego, że nie będzie? Ktoś Ci broni po tym czasie zmienić dostawcę np. na Mantę? Nie wiem jak Ty do tej pory z głodu nie umarłeś zastanawiając się co by tu zjeść :roll:

B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.

#543200  autor: markoz7874
 27 mar 2012, 11:48
Maniiiek pisze: Co z tego, że nie będzie? Ktoś Ci broni po tym czasie zmienić dostawcę np. na Mantę?
Dodam, ze 2014 nie bedzie oferty w obecnej postaci, ale widzac jak, ze co roku pojawiaja sie nowe tansze oferty, wcale nie jest pewne czy nie bedzie lepszej.

#543209  autor: drcox
 27 mar 2012, 12:18
Tak, Manta na pewno zmiecie system, rzućcie się wszyscy :lol: Pewnie będzie taka kicha jak FreeM że co 10 bajtów reklama...

#543368  autor: ciekawy
 27 mar 2012, 22:27
ok, jak chcecie ale tak czy tak jestem zainteresowany jakie Manta będize miała warunki, a sami wrócicie do tego tematu jak skończy się darmowość Aero2.

#543372  autor: Maniiiek
 27 mar 2012, 22:35
ciekawy pisze:ok, jak chcecie ale tak czy tak jestem zainteresowany jakie Manta będize miała warunki, a sami wrócicie do tego tematu jak skończy się darmowość Aero2.
Po co skoro do tego czasu będą lepsze oferty? :roll:
To jakby zrobić temat: "Biedronka czy delikatesy" i twierdzić, że trzeba robić zakupy w delikatesach bo za X lat zamkną biedronki i co wtedy? Tylko co kogo obchodzi co będzie za ileś tam lat jak w tej kwestii liczy się TERAZ?

#543375  autor: slawekt
 27 mar 2012, 22:41
ciekawy pisze: a sami wrócicie do tego tematu jak skończy się darmowość Aero2
Nie pisz już dalej tych głupot, proszę :evil: Nikt rozsądny nie będzie się martwił co będzie za ponad 2,5 roku...
Bo zapewne taki "atrakcyjny" MVNO jak Manta (pracujesz u nich?), do tej pory zapewne już nie będzie istniał.
Ale ja już swoje dywagacje kończę i nie karmię więcej trolla.

#543643  autor: sebt
 28 mar 2012, 18:54
Więcej info na temat darmowego internetu:

//rzeczywiście, postanawiam poprawę, proszę o rozgrzeszenie :-D
Ostatnio zmieniony 28 mar 2012, 19:59 przez sebt, łącznie zmieniany 1 raz.

#543647  autor: zorian
 28 mar 2012, 19:26
sebt pisze:Więcej info na temat darmowego internetu:
No tak! a wystarczyło przeczytać cały wątek od początku i nie dublować informacji.
Pozdrówka :-)

#543726  autor: ciekawy
 28 mar 2012, 23:21
slawekt pisze:
ciekawy pisze: a sami wrócicie do tego tematu jak skończy się darmowość Aero2
Nie pisz już dalej tych głupot, proszę :evil: Nikt rozsądny nie będzie się martwił co będzie za ponad 2,5 roku...
Bo zapewne taki "atrakcyjny" MVNO jak Manta (pracujesz u nich?), do tej pory zapewne już nie będzie istniał.
Ale ja już swoje dywagacje kończę i nie karmię więcej trolla.
Sam mi wyglądasz na trolla skoro tak podchodzisz do dyskusji.
Gdybym pracował dla Manty to chyba bym znał ofertę, nie uważasz ?

No to by było na tyle,żeby nie karmić trolla.

#545577  autor: sebt
 05 kwie 2012, 18:11
Obrazek

#545603  autor: pakierhakierxd
 05 kwie 2012, 20:03
Ale lipa ...

Pozdrawiam :)

#545612  autor: drcox
 05 kwie 2012, 20:41
Ale lipa ...
A czego się spodziewałeś :P ?

#545614  autor: user_delete34
 05 kwie 2012, 20:57
Lipa, żeby zacząć połączenie, trzeba obejrzeć reklamę, więc non stop trzeba być online, jeśli czasem jakaś aplikacja czy coś innego niż sama przeglądarka chciałoby skorzystać z połączenia. Albo szybko padnie bateria, albo nie będzie połączenia. Słabo.

#545615  autor: pakierhakierxd
 05 kwie 2012, 20:59
Myślałem że to będzie co innego niż głupie reklamy,mam freem i z tego powodu nie korzystam z tego bo wkurza.

Pozdrawiam :)

#546262  autor: ciekawy
 08 kwie 2012, 20:36
Czyli kicha,nic z tej oferty nie będzie jeśli chodzi o mnie, nie skorzystam z niej bo nie mogą się zdecydować czy reklamy są co godzine czy co 3 MB, to sprawia wrażenie wciskania reklam na siłę.

Aero2 darmowość kończy się w 2014 roku, więc zostaje płatny net i bezpłatny net przy warunku oglądania reklam będzie dla wielu ludzi zwykłą fikcją, te reklamy to przypuszczalnie zużywają dużo bateri i telefon się szybko rozładuje, może dobrze, że taka oferta jest dla ludzi którzy chcą z tej oferty skorzystać ale jednak myślę,że mało ludzi skorzysta z tej oferty.

#546269  autor: user_delete34
 08 kwie 2012, 21:06
ciekawy pisze: te reklamy to przypuszczalnie zużywają dużo bateri i telefon się szybko rozładuje
To nie android. :) Tutaj (FreeM) reklamy masz po prostu na stronie (jeżeli zajmuje ponad 3 MB) lub pomiędzy stronami (jesteś na stronie A, klikasz odnośnik do strony B, pokazuje się reklama na całej stronie-klikasz na dole Dalej, wczytuje się strona B i masz 3 MB znowu do wykorzystania).