• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#497582  autor: Sikor28
 18 sie 2011, 20:03
Mnie Era nie miala nic do zaproponowania. Polozyli laske na moja firme. Wiec w ubieglym roku zabralem 15 kart do Play, w tym kolejne 15 przenioslem (od wczoraj). Za to chyba po zlosci wylaczyli mi te 15 kart w ostatnim dniu cyklu rozliczeniowego. Mam go do 16 kazdego miesiaca wlacznie. Jak zadzwonilem z zapytaniem do BOK czemu dzien wczesniej to konsultant mi odpowiedzial, ze w ich wewnetrznym regulaminie maja zapis, iz w ostatnim dniu umowy nie musza swiadczyc uslug przez caly ten dzien (czyli do polnocy). Oczywiscie poszla skarga do UKE, przeciez to kpina.

Play nie posiada BOK - tak w skrocie.
Odwieczny problem z zalatwieniem czegokolwiek.
Nawet zmiana adresu nabywcy na fakturze nie moze byc zalatwiona u mnie od 2 miesiecy. Konsultant mowi, ze zmienione, info na zglosznie w necie tez, ze zmienione a faktura przychodzi na stare dane. Kosmos.

Piotr
--------------------------------------------------------
rybne rarytasy www.sumowisko.pl

#499344  autor: radeczko
 26 sie 2011, 13:45
U mnie oszczędności na jednym numerze przeniesionym z T-Mobile do Play to w skali 24 mc to 2200 zł! a to za sprawą większego pakietu minut i nielimitowanych połączeń z Play i Stacjonarnymi. Porównanie taryf Play Firma 55 bez telefonu i T-Mobile Firma 150 bez telefonu.

Za zaoszczędzoną kasę kupię bilet w dwie strony na Filipiny :)

Pozdrawiam Radeczko

#499351  autor: thonka
 26 sie 2011, 14:06
Furio pisze:No właśnie tez to mnie boli. Obsługa jest w T-Mobile TRAGICZNA. Chodzi mi tu o tą w salonach. Natomiast w play przegenialna, mimo iż usytuowana często np. W Empiku.
nie zartuj sobie ;) poczytaj o obsludze play... to ze masz jeden salon taki a nie inny nie znaczy, ze odrazu jest zle czy dobrze... a w play te rodzynki z dobra obsluga mozna liczyc na palcach jednej reki...

tam jest wszystko fajnie do pierwszej reklamacji :)

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet