@divhashmorex zobaczymy, zobaczymy:) Za jakiś czas wybieram się na tydzień do Karpacza z paczką znajomych. Jest ich spora grupa, a więc pewnie znajdą się numery w różnych sieciach. Będziemy chodzić po górach, a więc będzie szansa na to by zobaczyć jak tam jest z zasięgiem, poza miastem.
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Ja miałem dzisiaj okazję jechac pociągiem na trasie Radom - Warszawa. Zasięg pomiędzy Radomiem a Warką minimalny, często zanika zupełnie (Puszcza Stromiecka). Miałem przy sobie telefony Plusa, Orange i T-Mobile - najstabilniejszy był Plus.
GSM:
Orange, Plus, T-Mobile, Heyah, Lycamobile DE, mBankmobile, Play, Sferia, UPC.
GSM (tylko dane pakietowe):
iPlus, Aero2
VoIP:
HaloNet, easyCALL
Orange, Plus, T-Mobile, Heyah, Lycamobile DE, mBankmobile, Play, Sferia, UPC.
GSM (tylko dane pakietowe):
iPlus, Aero2
VoIP:
HaloNet, easyCALL
A ty co masz tyle telefonów 
Ja mam 2 i mi za dużo

Ja mam 2 i mi za dużo
Pozdrawiam 

Czemu tak myślisz w końcu play ma też zasięg plusa:P
Ale wiadomo zasięg własny playa nie jest wszędzie ...
Ale wiadomo zasięg własny playa nie jest wszędzie ...
Pozdrawiam 

Też nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia zielonego. Hotel pisał o "końcówce mocy", czyli fizycznym elemencie. To że antena ma określony zysk, to inna bajka. Naucz się trochę o elektronice, a dopiero potem zarzucaj innym niewiedzę.blispx pisze:te nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia zielonego, antena nie ma mocy ino zysk