Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Dokładnie tak, a w wakacje w Stefie Euro cena MMS-a będzie taka sama jak SMS-a, czyli w granicach 57 groszymaniek89 pisze:Poza tym stawki roamingowe ulegają OBNIŻEniu wiec na waszą korzyść.
domereh pisze:Tylko, że dodanie możliwości dzwonienia na nr 0700, 0800 i wprowadzenia cennika za te połączenia
Ale zrozum to, że to jest udogodnienie, że możesz się połączyć na 700/801.domereh pisze: w związku z czym Play nie może żądać płacenia kary.
Lepiej napisz anulowanie wypowiedzenia, dobrze Ci radzę.domereh pisze:Według mnie tak, ja już napisałem wypowiedzenie i dzisiaj je wysyłam.
Ja w tamtym roku celowo wypowiadałem umowę z pełna świadomością kosztów.wojciech pisze:Nie omieszkaj się pochwalić ile kary dostałeś
Inaczej to w Play wygląda.Karlos20 pisze:Napisz po ok. 30 dniach, ile będziesz miał do zapłaty i czy się taka desperacja opłaciła...
Nie uda mu się, tylko kwestia czasu ile będzie czekał na notę obciążeniowa.rasiu pisze:Najlepsze jest to że jak chłopakowi sie uda to połowa z was sie rzuci pisac wypowiedzenie. Ot taka typowa hipokryzja...