Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
po czym ten bonus może być powiększany/przedłużanymaciek764 pisze:Zamawianiem darmowych starterów z Orange i przenoszeniem ich do sieci Play żeby otrzymać bonus 60zł za przeniesienie numeruA jakimi machinacjami zajmują się Polacy?
[ Dodano: 2011-03-05, 19:13 ]Sagax pisze:"Wartosc doladowania" - oznacza - w przeciwienstwie do abonamentu, pieniadze pozostaja na koncie?![]()
po tym jak rozwija się wątek, wydaje mi się że niekoniecznie , że to czysta pasjajojo pisze:Sagax,... PS A te zainteresowanie polskimi sieciami komórkowymi z Twojej strony, to tak przy okazji EURO 2012...?
Ach koledzy, myślałem, że padnę jak to przeczytałem. Tak, my też znamy się na przeróżnych "machinacjach".maciek764 pisze:Zamawianiem darmowych starterów z Orange i przenoszeniem ich do sieci Play żeby otrzymać bonus 60zł za przeniesienie numeruA jakimi machinacjami zajmują się Polacy?
I tak też myślałem, przyznam szczerze, że moim też nie jest.Sagax pisze:Pilka nozna nie jest moim hobby, interesuje się telefonia.
Akurat w Polsce z tym już od dwóch lat problemu nie ma.Sagax pisze:I jeszcze taka ciekawostka. Na razie, jesli abonent chce zmienic operatora, musi zmieniac takze swoj numer komorkowy. W bliskiej przyszlosci przewiduje sie, ze abonent nie bedzie utracac numeru przy zmianie sieci (osobiscie jestem temu przeciwko).
Plik, pliki.Sagax pisze:file'y (jak to po polsku?)
Wydaje mi się, że jest to mało prawdopodobne, aby jeden kraj miał kilka numerów kierunkowych. Na Ukrainie tak jak w Polsce numery są 9-cyfrowe, więc prefiksów wystarczy na pewno.Sagax pisze:383 i 384 - nie ma (trzeba Ukrainie zajac te prefiksybo mamy dlugie numery)