htrz pisze:Bo tak nie jest . Jakość dźwięku podczas połączeń w sieciach W3 jest obecnie niemal w 100% przypadków idealna.
Z całym szacunkiem, ale pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Jaki sens ma taka ankieta, skoro z góry zakładasz/wiesz lepiej?! Ty może uważasz, że jakość rozmowy nie jest porównywalna do W3, ale ja twierdzę inaczej. Jeśli chodzi o 3G, to w Poznaniu nie słyszę różnicy, jeśli chodzi o jakość połączeń, między P4, Polkomtelem czy PTC.
Tej ankiety nie wypełnię, skoro w ten sposób próbujesz chcąc czy nie chcąc mieć jakiś wpływ na jej wynik...
[ Dodano: 2010-08-10, 08:47 ]
htrz pisze:Dlatego, że PLAY ma tu niemalże sektę wyznawców i jeśli wynik byłby dla sieci niekorzystny, z pewnością staraliby się bardziej, by to zmienić .
I tu "z góry" zakłaszasz, co będą sądzić inni... Mam Fresh'a, ale jeśli jakość rozmowy drastycznie się pogorszy, zwłaszcza na 3G (bo 2G wiadomo, może być zapchanie, itp. skoro mają tylko 25 kanałów, co nie znaczy, że tak być powinno

), to o tym napiszę, a nawet będę próbować zgłaszać taką kwestię dalej.
[ Dodano: 2010-08-10, 08:49 ]
Widzę, że nie tylko ja mam takie zdanie odnośnie Twoich "zabobonów".
[ Dodano: 2010-08-10, 08:55 ]
muchakk pisze:Wszystko jest niby ok z połączeniami do PLUS-a, ale swojego rozmówcę słyszę ... hmm jak to opisać... no nie wiem jest przytłumiony dźwięk ... może jest to celowe działanie, ale mi to nie odpowiada
Tak, też to "zauważyłem" w Poznaniu, zwłaszcza na 2G. Niestety wczoraj rozmawiałem z matką, która ma tel 2G i też ledwo, co ją rozumiałem. Nie pomógł fakt, że miałem zaisęg 3G. Było to przed godz. 22, także pewnie rozmowa w 2G "szła" na pół kanałe. Pewnie wystarczyło, że jedna strona ma słuchawkę 2G i już nie miałem wpływu na polepszenie jakości rozmowy, mając tel w 3G. Oczywiście piszę o Polkomtelu.