• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#421622  autor: flus
 07 sie 2010, 09:49
ProPozycja pisze:
Vieslav pisze:Ja ci polecę: Delfin 60 - abo 39zł, 2400 minut na 2 numery (jeśli wybierzesz jeden to masz 2400 minut na ten jeden), 60 minut do wszystkich sieci + do tego 100MB za 5zł. Razem 44zł. Jeśli bierzesz bez telefonu to masz dodatkowo wieczory i weekendy za darmo (1200 minut do wykorzystania od 16 do 8 i w weekendy do Orange i na stacjonarne). Jeśli potrzebujesz dużo minut na stacjonarne to dobrym pomysłem będzie włączenie za 9zl opcji Zatrzymaj czas. Za rozmowę do godziny długości w Orange i na stacjonarne płacisz jak za 2 minuty, a po 3 miesiącach aktywnej usługi za połączenie trwające do godziny płacisz jak za minute.
Zatrzymaj czas nie działa na stacjonarne.

Zatrzymaj Czas Pro działa

"Zatrzymaj czas naliczania opłaty za rozmowę już po 2 minucie. Teraz rozmawiając przez godzinę ze wszystkimi w Orange i numerami stacjonarnymi, płacisz tylko za pierwsze 2 minuty. Od czwartego miesiąca aktywnej usługi Zatrzymaj Czas Pro, naliczanie opłaty za rozmowę zatrzymywane jest już po 1 minucie."

#421625  autor: pomaranczowy
 07 sie 2010, 10:07
A ja się zastanawiam po co kilka osób znowu powtarza to samo. Marnujecie tylko swój czas powtarzając poprzedników. :/

Prezenty: 4gift.cupsell.pl ;)

#421837  autor: thonka
 08 sie 2010, 19:01
kiwi7, ciezko przeczytac regulamin uslugi prawda?
pomaranczowy, tez zauwazylem i temat poleci do kosza, jezeli jeszcze raz ktos napisze jakas "oczywista oczywistosc"

rozumiem, ze chcecie sie wykazac wiedza, bo co drugi wypowiadajacy sie tutaj to konsultant z jakiegos dzialu, ale nie robcie smietnika...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#422802  autor: DK
 13 sie 2010, 22:56
Według mnie pelikna rozwiązuje wszystko
-Darmowe lub B.tanie rozmowy/SMSy z jedną osobą z Orange
Twój przyjaciel-1200minut/mc do wybranego numeru 10 PLN + 300 esów do wszystkich w Orange w taryfie
Tanie rozmowy na stacjonarne
usługa Zatrzymaj czas Pro -darmowe połączenia na Orange i Stacjonarne po drugiej minucie do 60tej czyli praktycznie 60minut rozmowy za koszt pierwszych dwóch/ limit 1200min miesięcznie (9 PLN)
-Przynajmniej 100MB internetu w pakiecie
-Pakiet 100MB/mc (5PLN)
Sumując wszystko mamy Pelikana w koszcie: 39+10+9+5= 63zł brutto miesięcznie i można do tego tel dobrać.
Maksymalny koszt 50PLN + VAT miesięcznie.
jest to niby 2 złote więcej od wymaganej przez Ciebie kwoty no ale myślę, że 2 PLN to nikła zmiana ;P
Proponuje opcje w mixie bo wtedy całą kwote masz do wykorzystania na usługi telekomunikacyjne wszystkie, a nie tylko smsy i rozmowy.

Oferte prepaid ograniczają tylko pakiety internetowe, ponieważ w prepaidzie takie pakiety są drogie (20mb za 10 pln)

Oczywiście wszystkie ceny są kwotami brutto