• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#410953  autor: Dudi00
 17 cze 2010, 16:32
Mam jedno pytanie odnośnie gadu air. W rozpisce napisane jest 6gr/sms po czym na samym końcu 55gr/sms. Jaka kwota tak naprawdę obowiązuje?

#410956  autor: Ruben
 17 cze 2010, 16:54
Dudi00, ale to cena w Eurotaryfie. Do wszystkich komórkowych sieci w Polsce sms wysłany w Polsce kosztuje 6gr.

#410959  autor: Dudi00
 17 cze 2010, 17:06
Szlag.... mój błąd :-D dzięki za szybkie info bo rozważam przejście do GGair lub plusa. Tak że jeszcze jedno pytanie do osób z GGA. wygląda przeniesienie numeru do GGA? Są jakieś problemy?

#410967  autor: elkanguro
 17 cze 2010, 18:05
Poczytaj w wątku o przenoszeniu numerów. Ostatnio właśnie były opisane jakieś przygody przy przejściu Plus --> GA

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#414140  autor: Ruben
 01 lip 2010, 08:30
Staram się poznać wszystkie tajniki oferty Gadu Air i trafiłem na kolejną zagwozdkę :-)
Otóż po każdym doładowaniu powyżej 10pln otrzymujemy bonus w postaci m. in. "x" minut do wykorzystania w ..... - i pytanie, na jakie połączenia można wykorzystać te minuty? Wcześniej na stronie była informacja, że na VOiP (stacjonarki krajowe) i w sieci GA. Kiedy zapytałem w BOK, to otrzymałem informację, że wyłącznie na krajowe stacjonarne w telefonii VOiP. Od wczoraj jest nowa strona i znalazłem informacja, że te bonusowe minuty są do wykorzystania w sieci i na Gadu-Gadu.
Przyznaję, że zgłupiałem . Podobnie zresztą jest z bonusem za polecenie. Mam jakieś środki na koncie z tego tytułu ale nie są one wcale rozliczane. Czyżby były rozliczane dopiero po wykorzystaniu środków głównych?
Takich pytań mam więcej np. kolejność rozliczania bonusów: za polecenie, wszechdostępni (0gr w sieci) i wybrane numery. Mam numery z GA w Wybranych Numerach i jednocześnie aktywną promocję Wszechdostępni (w sieci za free) a mimo wszystko pobiera mi środki za połączenia z numerami z Gadu Air i to jeszcze po stawce 10gr/min.
Wysłałem pytania do BOKu ale jak na razie brak odpowiedzi :-)