• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#400261  autor: Lorrine
 21 kwie 2010, 21:59
Słyszałam o kiepskim zasięgu Playa poza dużymi miastami. Ponoć podobnie jest z internetem.
Gdzieś słyszałam, że w telefonach da się ustawić wybieranie sieci na plusa i wówczas jest lepiej, a potem ktoś to zdementował. W każdym razie dotarły do mnie złe rokomendacje zasięgowe, a zdarza mi się bywać na tak zwanych przedmieściach :) więc się nie zdecydowałam na ofertę.

#400391  autor: DanielR
 22 kwie 2010, 16:29
Lorrine pisze:Słyszałam o kiepskim zasięgu Playa poza dużymi miastami. Ponoć podobnie jest z internetem.
Gdzieś słyszałam, że w telefonach da się ustawić wybieranie sieci na plusa i wówczas jest lepiej, a potem ktoś to zdementował. W każdym razie dotarły do mnie złe rokomendacje zasięgowe, a zdarza mi się bywać na tak zwanych przedmieściach :) więc się nie zdecydowałam na ofertę.
Czy nie warto czasem kupić starter, doładować za 5 zł (jest jeszcze inna - "ciekawsza" - opcja) i samemu to sprawdzić, a nie polegać tylko na zasłyszanych "opiniach"?
Przecież już tyle razy było o tym pisane... :wink:

#400428  autor: kwistas
 22 kwie 2010, 18:16
Dokładnie nie ma co polegać na opiniach innych trzeba sprawdzić samemu. Opinie opiniami, ale w tej kwestii są często stronnicze. Starter drogo nie kosztuje, a można się przekonać samemu.