• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#380711  autor: thonka
 14 sty 2010, 19:36
Rezo pisze:mylisz się, bezpłatny pakiet 500 minut jest wykorzystywany przed minutami z abonamentu.
ok to jest fakt, ktory przeoczylem. nie zmienia to jednak tego, ze staly bez telefonu ma i tak mniej minut niz nowy. w dodatku te 500 minut jest tylko do play, a nowy ma te 648 minut wiecej niz staly do wszytkich sieci...

[ Dodano: 2010-01-14, 19:41 ]
Zostaje Tobie albo rezygnacja i szukanie u kogoś lepszych warunków (w co wątpię), bądź przystanie na ofertę Orange.
za 50zl bez telefonu ciezko nie bedzie ;) za 47,5zl ma w play bez telefonu 243 minut w umowie na 6 miesiecy.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#380714  autor: Rezo
 14 sty 2010, 19:58
thonka pisze:
Rezo pisze:mylisz się, bezpłatny pakiet 500 minut jest wykorzystywany przed minutami z abonamentu.
ok to jest fakt, ktory przeoczylem. nie zmienia to jednak tego, ze staly bez telefonu ma i tak mniej minut niz nowy. w dodatku te 500 minut jest tylko do play, a nowy ma te 648 minut wiecej niz staly do wszytkich sieci...
500 minut do Play i... stacjonarnych ;)
podobno można też dostać (a przynajmniej można było) promocję 3razy więcej w połaczeniu w z 6 miesięcznym rabatem 50%

Co do Orange, to ja zawsze przedłużając umowę mojej mamie, zyskuję lepsze warunki. Zaznaczę jednak że negocjacje nie kończą się na jednej rozmowie. Moją wymarzoną ofertę w Plusie uzyskałem dopiero po 11 telefonach do działu przedłużania umów ;)

Jeśli pomogłem kliknij "pomógł" ;)
UnixStorm.org - stabilny hosting WWW

#380725  autor: michael_dee
 14 sty 2010, 21:05
thonka pisze:pokaz mi prosze gdzie z tych 4 regulaminow jest mowa o znizce 50% przez 6 miesiecy w ofercie z telefonem
Jeden regulamin przedstawił Ci już Rezo. Resztę znajdziesz na www.playmobile.pl
Poradzisz sobie sam :wink:.

Ja dodam tylko, że pomijając ofertę Replay, każda (podkreślam każda) abonamentowa oferta Play dla nowych klientów, posiada także wariant dla obecnych abonentów, przedłużających umowę, gwarantujący dodatkowo półroczny, 50-procentowy rabat na abonament. Tyle, że korzystając z tych ofert, umowę podpisuje się na 24
m-ce. Także naprawdę proponuję zapoznać się dokładnie z treścią regulaminów, zanim zaczniesz kolejne wywody.

#380730  autor: thonka
 14 sty 2010, 21:24
michael_dee, dalej czekam na konkretny punkt w regulaminie, ktory gwarantuje taka sama oferte dla stalych jak dla nowych, bo przejrzalem 5 ofert przedluzeniowych i wszedzie ma zastosowanie regulamin danej promocji jednoczesnie nie lacza sie one z innymi promocjami.

rezo edytowal swoj post, wczesniej tego regulaminu nie bylo to tak gwoli scislosci.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#380735  autor: michael_dee
 14 sty 2010, 21:40
thonka, wygląda na to, że mnie źle zrozumiałeś.
Chodziło mi o to, że w ramach przedłużenia umowy, możesz mieć te same warunki, co nowi abonenci, wybierając ofertę One Play dla Abonentów lub One Play Pro dla Abonentów, zamiast oferty Replay. Wtedy zyskujesz dodatkowo półroczny rabat na abonament.
Innymi słowy, że można mieć na przedłużeniu te same (nie gorsze, jak pisałeś) warunki, co nowi abonenci + rabat.