Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
A skąd masz takie info.?corner pisze:A w Loterii Orange może równie dobrze wygrać ktoś, kto wysłał jeden los. I dlatego Loteria Orange jest bardziej sprawiedliwa.
tu masz odpowiedz dlaczego nie jest to prostelwiczek pisze:Proste, skladne, zamykajace temat?
czyli daj nam wiecej swojej kasy, a my damy Ci male 'fory'marcel84 pisze:Podoba mi sie przyznawanie sporej liczby punktow za uaktywnienie jakiejs uslugi.
To już zakrawa na teorię spiskowąmatteo pisze:Nikt nie widział nikogo, kto wygrał, poza tym operator nie chwali się danymi. Skąd więc mamy pewność że nagroda w ogóle będzie komukolwiek wydana? Pewności żadnej. Powiem więcej: jestem pewny, że nagrody nikt nie otrzyma.
A znasz kogoś osobiście, komu została wydana taka duża nagroda?lwiczek pisze:To już zakrawa na teorię spiskowąmatteo pisze:Nikt nie widział nikogo, kto wygrał, poza tym operator nie chwali się danymi. Skąd więc mamy pewność że nagroda w ogóle będzie komukolwiek wydana? Pewności żadnej. Powiem więcej: jestem pewny, że nagrody nikt nie otrzyma.
Odbijając piłeczkę - skąd masz pewność, że nagroda *nie* zostanie wydana? ;>
"Siatka" znajomych zawsze jest na tyle duża, że jestem pewien iż wieść o wygranej BMW czy czegoś w podobnych widełkach cenowych by się szybko rozniosła. Zobacz jak inne, bzdurne wieści się szybko rozchodząlwiczek pisze:Nie, ale nie znam też wszystkich osób w tym kraju.
Czy Ty znasz wszystkich? :>
Nawet zakładając "6 stopni oddalenia" to po 2-3 stopniu się nikomu nie będzie chciało przekazywać dalej.matteo pisze:"Siatka" znajomych zawsze jest na tyle duża, że jestem pewien iż wieść o wygranej BMW czy czegoś w podobnych widełkach cenowych by się szybko rozniosła
Bo nie są kretynami? Jakbym wygrał w totka też bym starał się ukryć ten fakt najlepiej jak dam radę...matteo pisze:Tak samo z lotto. Zobacz, że dawniej pojawiały się publicznie osoby, które wygrywały w lotto. Teraz? Jakoś nie bardzo, mimo że przecież co chwilę masz kumulacje, których dawniej nie było. Zobacz, ile by było już milionerów gdyby faktycznie każdy wygrywał te grube miliony...
Uf, udowodnij mi, że nikt ich nie wygrał. Na razie spekulujesz i to na prawdę marnie...matteo pisze:Uf, wracając do tematu głównego: Daję 0,1% szans, że te beemki faktycznie pójdą do ludzi.
Widzę, że nie dojdziemy do porozumienia, gdyż ja nie mam rzeczowych dowodów, że ktoś nie wygrał, ale Ty również nie masz rzeczowych dowodów że ktoś wygrał.lwiczek pisze:Nawet zakładając "6 stopni oddalenia" to po 2-3 stopniu się nikomu nie będzie chciało przekazywać dalej.matteo pisze:"Siatka" znajomych zawsze jest na tyle duża, że jestem pewien iż wieść o wygranej BMW czy czegoś w podobnych widełkach cenowych by się szybko rozniosła
Bo nie są kretynami? Jakbym wygrał w totka też bym starał się ukryć ten fakt najlepiej jak dam radę...matteo pisze:Tak samo z lotto. Zobacz, że dawniej pojawiały się publicznie osoby, które wygrywały w lotto. Teraz? Jakoś nie bardzo, mimo że przecież co chwilę masz kumulacje, których dawniej nie było. Zobacz, ile by było już milionerów gdyby faktycznie każdy wygrywał te grube miliony...![]()
Niemniej szanse na wygranie w totku są mniejsze niż na zostanie zabitym przez spadający asteroid (gdzieś w radiu podali), więc to nie jest ażtakie dziwne ;D
Uf, udowodnij mi, że nikt ich nie wygrał. Na razie spekulujesz i to na prawdę marnie...matteo pisze:Uf, wracając do tematu głównego: Daję 0,1% szans, że te beemki faktycznie pójdą do ludzi.
lwiczek pisze:Eh, ale to Ty zakładasz że Orange to banda oszustów, i o ile ich cenniki nie zawsze można postrzegać jako "sprawiedliwe", wybitnie wątpliwe jest żeby łamali prawo w loteriach które musi zatwierdzić jeszcze bodajże mennica państwowa (czy siakiś inny urząd)
Ja byłem w zeszłym roku na wczasach i czytałem opinie o jednym hotelu. Były rewelacyjne. Będąc na miejscu, odliczałem dni, kiedy skończy się ten koszmar, brud, syf i nędza. Wycieczka tania nie była. Powiedz mi, kto zatem pisze te opinie?marcel84 pisze:matteo: ale zobacz w internecie. Jest sporo wypowiedzi ludzi, ktorzy wygrali w tej loterii. Takze to nie niknie gdzies w tlumie, tylko faktycznie ludzie to wygrywaja.