DanielR pisze:O ile wprowadzą roczną ważność konta na połączenia wychodzące po każdym doładowaniu (ewentualnie półroczną).
Właśnie, bo jeśli ważność konta będzie taka sama, czyli nic się nie zmieni, to się będę śmiać. Ale poczekajmy, w końcu do 5 czerwca, dużo czasu nie zostało.
qper pisze:Połączenia do Play mogą być już minimalnie tańsze (tak mi się wydaje)
Mam taką nadzieję, bo jeśli cena do P4 zostanie na tym samym, sztucznie zawyżonym poziomie, to również będę mieć niezły ubaw z T-Schajse.
Cóż, poczekamy zobaczymy. Ciekawe, który operator odpowie na ofertę T-Schajse, jak będzie oczywiście na co odpowiadać. Moim zdaniem Centertel i pewnie P4, jako pierwsi, bo na Polkomtela jakoś nie liczę, po tym ich ostatnim "zadbaniu", wg nich, o Klienta.
qper pisze:Zrobili sobie już zapowiedź na stronie

, ładnie się to prezentuje
Mam niezły ubaw z tego stwierdzenia "globalna marka", tym bardziej, że ten tekst już był wałkowany przy okazji wejścia globalnej i prestyyyżowej marki
Orange. W DT, tak jak w FT, mają Polaczków za idotów, moim zdaniem. Myślą, że takie teksty, to przyciągną Klientów... Gorzej, jak skończy się tylko na tych pięknych sformułowaniach, bez widocznej poprawy oferty, choćby w pre-paid'ach.
POZdrawiam.