byłem dziś w salonie ery i powiedziano mi że nie, nie chciałem się klócić bo mam kaca i się spieszyłem ale
tu jest napisane iż:
Jeśli jednak aparat został wcześniej wyposażony w blokadę simlock, wówczas na życzenie klienta zostanie ona bezpłatnie zdjęta w salonie, sklepie firmowym lub w Biurze Obsługi Abonenta.
Nie wiem tylko czy nie jest to w kontekśćie zakupu nowego telefonu ktory pochodzi dajmy na to ze starych zapasów i smoka posiada. To wtedy nie dawało by możliwości zdjęcia go dla osoób posiadających telfony kupione przed 23 stycznia (umómy się że, dużo przed).
Z drugiej zaś strony nawet jeśli kupiłem iShitPhona w czerwcu to wynika z newsa że mogę go odblokować dzieki iShiTunes bez względu na to kiedy go zakupiono.
MOże niech ktoś podeprze się regulaminem jakimś bo gdybanie nie ma najmniejszego sensu...(czyli właściwie wszystkie posty nad moim

)
/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/