Witam

Ja korzystam z Plus GSM od ponad 20 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Może mam problemy z zasięgiem w szkole ale dodzwonic się do mnie mozna, wystarczy ze wyłoże telefon na ławke.A do szkoły chodze na wieś. Jezeli chodzi o obsługę klienta w Plusie to tez nie mam zastrzerzeń tylko to że za połaczenie z konsultantem musze zapłacić 1zł. Zawsze mi doradzą w BOK, wysłuchają i rozwiażą problem. Uważam że sieć Plus GSM to sieć przyszłosci - Jako pierwsza sieć w Polsce uruchomiła UMTS, wprowadziła dość dobrze rozwinietą usługę EDGE, uruchomiła Roamnig 3G w pięciu krajach. Plus również teraz jest liderem wśród promocji oraz nowych taryf. Tak samo jest z Simplusem. Idea - Czeste problemy z siecią (AWARIE), Kiepski zasięg. Słaba opinia Idei to też zasługa Telekomunikacji Polskiej, Ludzie czytajac opinie o tepsie tracą zaufanie do Idei. Te zwolnienia, skargi i miesiąc w miesiąc nakładanie na TPSA kary za złe postepowanie np. z Tele2 i innymi operatorami. I teraz Era...( Jak narzie Lider - Jezeli chodzi o ilość abonentów ) Ale i tak uważam że ta sieć to pomyłka. Słaby zasięg, Wysokie ceny, i zła obsługa klientów. Może jak zostanie sprzedana jakieś innej sieci zagranicznej to coś sie polepszy

. To na tyle krótka charakterystyka polskich sieci GSM