• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#23011  autor: Frasio
 06 paź 2005, 18:55
D@rio pisze:
sdz pisze:eee tam... u mnie dziala i brak problemow w orangutanie - moze banany mu gdzies zabrali??- a co do ery to ciekawe sa komunikaty "polaczenie nie moze byc zrealizowane z przycznyn technicznych przepraszamy pi pi pi ...."
O tym co mowisz Ty i Przemek nigdy mi sie nie zdarzylo. A uzytkuje Ere TakTak od 01.01.2005r. :D a wiec juz troszke czasu minelo ;) nigdy nie mialem takich problemow jeszcze zeby polaczenia nie dalo sie zrealizowac...
No to Dario krótko bo ja mam TT bodajże od 24.12.2003(lub 2 dokładnie nie pamiętam)

Obrazek

#23022  autor: Frasio
 06 paź 2005, 18:59
D@rio pisze:
sdz pisze:eee tam... u mnie dziala i brak problemow w orangutanie - moze banany mu gdzies zabrali??- a co do ery to ciekawe sa komunikaty "polaczenie nie moze byc zrealizowane z przycznyn technicznych przepraszamy pi pi pi ...."
O tym co mowisz Ty i Przemek nigdy mi sie nie zdarzylo. A uzytkuje Ere TakTak od 01.01.2005r. :D a wiec juz troszke czasu minelo ;) nigdy nie mialem takich problemow jeszcze zeby polaczenia nie dalo sie zrealizowac...
No to Dario krótko bo ja mam TT bodajże od 24.12.2003(lub 2 dokładnie nie pamiętam)

Obrazek

#23021  autor: Frasio
 06 paź 2005, 18:59
D@rio pisze:

Obrazek

#23023  autor: Frasio
 06 paź 2005, 19:00
D@rio pisze:

UPDATE:
WITEK ZRÓB COŚ Z TYM BO PRZEZ TEN NET TO JA ZARAZ ZWARIUJĘ

Obrazek

#23031  autor: blom
 06 paź 2005, 20:19
ty zrob!!!!!!!!! mozesz wykasowac ostatni post! i tak do tego aby byl 1 ja tak robie....

#23037  autor: Frasio
 06 paź 2005, 20:30
Nie mogę bo już była odpowiedz na post(y).

Obrazek

#23045  autor: D@rio
 06 paź 2005, 20:53
sdz pisze:
D@rio pisze: O tym co mowisz Ty i Przemek nigdy mi sie nie zdarzylo. A uzytkuje Ere TakTak od 01.01.2005r. :D a wiec juz troszke czasu minelo ;) nigdy nie mialem takich problemow jeszcze zeby polaczenia nie dalo sie zrealizowac...
ach zobaczysz - te braki zasiegu po deszczyku "jak letni cieply deszcz zasieg podzial sie i czesc" lub "jak zimowy konserwator zabytkow - kabel odpadl i hej...."

inaczej mowiac pady Bts'a sa czeste u nich
Bede szczery. Jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie aby padl BTS albo zostal wylaczony lub nie bylo zasiegu. Naprawde. Nawet jak jest deszcz czy burza. Przynajmniej nie w moim miescie jakos :) A wiec nie wiem skad macie takie doswiadczenia z Era. No coz, chyba ze w moim miescie Era ma bardzo porzadnych i solidnych technikow :D ;)

#23055  autor: Th0mas
 06 paź 2005, 21:37
Ja mam tak do tej pory. Caly czas się coś chrzani :/

#23063  autor: D@rio
 06 paź 2005, 21:46
Th0mas pisze:Ja mam tak do tej pory. Caly czas się coś chrzani :/
Rzuć tego szmelca Orange i przejdz do Ery ;-)

#23091  autor: Th0mas
 06 paź 2005, 22:36
Nie mogę, bo wciągnąłem swoją dziewczynę do dawnej Idei, żebym miał do Niej smsy za 1gr, no i umowę podpisała na 2 lata. jeszcze rok i miesiąc muszę poczekać :P

#23358  autor: margeo
 07 paź 2005, 22:28

jestes pewien,ze ten komunikat slyszales w Erze? mam abo od 1999 i nie slyszalem nigdy takowego, ani nie mialem problemu "po deszczu". Owszem - bylo kilka awarii przez ten czas ( ponad 6lat), ale w stosunku do dawnej Idei, to mozna powiedziec,ze nie bylo zadnych ;p (uzywam tez POPa, wiec nie sa to puste slowa...)
pozdrawiam

POZDRAWIAM!

#23765  autor: plusteczek
 09 paź 2005, 13:30
Stargard Szczeciński dołacza się też do Awarii!!!
 #23873  autor: pol_bezel
 09 paź 2005, 19:17
a nie piepzcie glupot ja mam orange i moge dzwoinic wszedzie nawet za granice i wszystko sprawnie dziala :P i macie lipe moze macie kijowe telefony radze zmienic na siemensy

#23880  autor: NMonster
 09 paź 2005, 19:24
Simensy to kicha straszna - sama firma tez tak uwaza pozbywajac sie tego odziału....od przyszlego roku bedzie BenQ - Siemens a za 5 lat niebedzie juz nowych sluchawek z logo niemieckiego koncernu.... :twisted:

Nokia 3510i -> Nokia N-Gage -> Nokia 6670 -> Nokia 6120 Classic -> iPhone 3G 8GB

#23900  autor: plusteczek
 09 paź 2005, 19:47
Nie wal głupot ze siemens dobra firma mialem 4 siemems wszystkie padly po 6 mc wielkie gówno

#23920  autor: blom
 09 paź 2005, 20:43
Th0mas pisze:Nie mogę, bo wciągnąłem swoją dziewczynę do dawnej Idei, żebym miał do Niej smsy za 1gr, no i umowę podpisała na 2 lata. jeszcze rok i miesiąc muszę poczekać :P
zamiast wciagac ja do idei mogles gdzie indziej :twisted: - bez obrazy :-D