• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#19874  autor: blom
 25 wrz 2005, 19:39
zgadzam sie 90 sekund nie wiadomo co ""ni to proszek ni pielucha a to orange ta podpucha""" :-D :-D :-D :-D

#19875  autor: Irek
 25 wrz 2005, 19:40
adamos pisze:oj trzeba rozruszać towarzystwo :)
a jak wam podoba się najnowsza reklama orange :)
miałem założyć nowy topic ale się powstrzymałem :)
jak dla mnie to zbyt pedofilska jest i jak na społeczestwo które jest stare i cały czas się starzeje za mało staruszków w tej reklamie ;-)
Hyh pewnie duzo czasu minie zanim tą reklamę zobaczę. Nie oglądam telewizji!

"And one more thing..."

#20012  autor: Wojt2004
 25 wrz 2005, 21:42
reklama rzeczywiscie za dluga, chociaz pomysl by naprawde dobry, niestety tak jak mowicie za dluga i bez polotu, za malo dynamiki, spokojnie mozna by sie zmiesci w 30 sek. z takim samym przekazem

#20041  autor: blom
 26 wrz 2005, 09:17
jesito pisze:Hyh pewnie duzo czasu minie zanim tą reklamę zobaczę. Nie
oglądam telewizji!
w sieci tez jest na roznych portalach poszukaj a twoja cierpliwosc bedzie nagrodzona nudna reklama :-D :-D :-D

#20046  autor: xlord
 26 wrz 2005, 10:49
piotrz pisze:dzisiaj wchodzę na "sieci komórkowe" a tu...ŻADNEGO NOWEGO POSTA O ORANGE!!!! :D :-) :) :lol: :twisted: wreszcie.... :twisted:
Mowilem / pisalem, ze trzeba przeczekac :D

Pozdrawiam