• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#166628  autor: Rradzio
 26 mar 2007, 13:36
Na dzień dzisiejszy najlepszą siecią jest play, oczywiście jeżeli chodzi o koszty... telefony też mają dość tanie, bo to najwyższa półka... i porównują je z cenami u innych to play wygrywa

#166635  autor: frgt/10
 26 mar 2007, 13:58
Rradzio pisze:Na dzień dzisiejszy najlepszą siecią jest play
Ja rozumiem, że tam jest literówka i chodzi o najgorszą sieć tak? Bo ja mam 2 argumenty przeciw i już są najgorszą:

-brak przechodzenia minut
-drogie opłaty za wap

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#166910  autor: marko20
 27 mar 2007, 00:20
No dobra wszyscy mówią o kosztach rozmów i cenach smsów ale nie zapominajmy, że z zasięgem ery dzieją się cuda - można o tym przeczytać na tym forum, to samo zresztą z platformą prepaid plusa, więc chyba warto również zwrócić uwagę na zasięg itp. przy wyborze karty do fona .

#167208  autor: stelle
 27 mar 2007, 18:26
frgt/10 pisze: Ja rozumiem, że tam jest literówka i chodzi o najgorszą sieć tak? Bo ja mam 2 argumenty przeciw i już są najgorszą:

-brak przechodzenia minut
-drogie opłaty za wap
Jeśli zależy ci na przechodzących minutach to znaczy, że nie jesteś w targecie play. Im zależy na klientach, którzy przekraczają abo a nie ciułają każdą złotówkę.
Co do WAP... Jeśli nie korzystasz z netu w telefonie to ta pozycja w cenniku w żaden sposób nie przeszkadza. Ja akurat nie korzysta :) Więc dla mnie ta oferta jest atrakcyjna.

Odradzam Orange, mam z nimi związek w którym tylko ja się poświęcam od 5 lat i nadchodzi pora na rozwód. W międzyczasie miałam również erę NIE NIE i znikała mi kasa z konta :/ dlatego też odradzam.

#167232  autor: Rradzio
 27 mar 2007, 18:49
marko20 pisze:No dobra wszyscy mówią o kosztach rozmów i cenach smsów ale nie zapominajmy, że z zasięgem ery dzieją się cuda - można o tym przeczytać na tym forum, to samo zresztą z platformą prepaid plusa, więc chyba warto również zwrócić uwagę na zasięg itp. przy wyborze karty do fona .
z tego co ja się orientuję to cennik ma się zmienić z wap i to w trybie dość szybkim, a nie przechodzenie minut... masz racje, ale gdzie dostaniesz minutę połączenia w abonamencie za 5 dyszek 35 groszy NIGDZIE plus 1000 minut w sieci... no sorry PLAY rządzi na dzień dzisiejszy i czekam na odpowiedź kułka wzajemnej adoracji czyli 3 operatorów

#170392  autor: wojtas15
 05 kwie 2007, 12:00
zdecydowanie orange PL pozdrawiam (jeśli pomogłem naciśnij pomógł

[ Komentarz dodany przez: D@rio: 2007-04-05, 16:58 ]
A gdzie argumenty? Na drugi raz taki post będzie kasowany i osobiście dodam Ci WARN'a za SPAMowanie i pisanie bez sensu.

#170431  autor: MarcinK
 05 kwie 2007, 12:26
nieładnie się tak upominac o punkt pomógł, jak terry69 uzna, że pomogłeś da ci punkt, :evil:

#170437  autor: Kaczy
 05 kwie 2007, 12:31
MarcinK pisze:
nieładnie się tak upominac o punkt pomógł, jak terry69 uzna, że pomogłeś da ci punkt, :evil:
Nie dość, że napisał 1 zdanie bez jakiegokolwiek wytłumaczenia, dlaczego Orange to jeszcze o punkt się domaga. Zaraz dostanie 1. punkt. Ale ban`owy :twisted: :twisted:

...::: Made for loneliness :::...

#170459  autor: Shyduo
 05 kwie 2007, 12:53
marko20 pisze:No dobra wszyscy mówią o kosztach rozmów i cenach smsów ale nie zapominajmy, że z zasięgiem ery dzieją się cuda - można o tym przeczytać na tym forum, to samo zresztą z platformą prepaid plusa, więc chyba warto również zwrócić uwagę na zasięg itp. przy wyborze karty do fona .
Uważam, że to ma rece i nogi z tym, ze u mnie na wsi np. zasięg jest tylko w Erze, bo inne sieci się dławią. Więc zwróć na to uwagę. Zresztą ja nigdy na Erę nie narzekałem, oferty mają ciekawe, no i nigdy nie miałem problemów z obsługa. Wprawdzie ja mam tylko Tak-Tak-a (od 7 lat), ale moja mama sporo czasu spędziła w abonamencie u nich i nie ma co narzekać. Ja Erę polecam serdecznie.