• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#13097  autor: Przemek
 23 sie 2005, 20:43
Wiadomo,że każdy preferuje innego operatora.Ja np.preferuje każdego operatora,każdego oprócz Ery inni mogą być.Ale nikt i nic nie są w stanie zmienić mojego zdania na ten temat. 8)

#13110  autor: Bartosz
 23 sie 2005, 21:02
to tak jak ja - wszyscy pod warunkiem że to ERA :-D

#13113  autor: Przemek
 23 sie 2005, 21:06
Bartosz pisze:to tak jak ja - wszyscy pod warunkiem że to ERA :-D
to tak jak ja - wszyscy pod warunkiem, że to NIE ERA

#13156  autor: Th0mas
 23 sie 2005, 23:18
przemek pisze:Wiadomo,że każdy preferuje innego operatora.Ja np.preferuje każdego operatora,każdego oprócz Ery inni mogą być.Ale nikt i nic nie są w stanie zmienić mojego zdania na ten temat. 8)
Era to nie operator tylko sieć. Operatorem Ery jest PTC ;)

#13157  autor: Przemek
 23 sie 2005, 23:22
Th0mas pisze:
przemek pisze:Wiadomo,że każdy preferuje innego operatora.Ja np.preferuje każdego operatora,każdego oprócz Ery inni mogą być.Ale nikt i nic nie są w stanie zmienić mojego zdania na ten temat. 8)
Era to nie operator tylko sieć. Operatorem Ery jest PTC ;)
Ja tu mecz ogladam i nie zwracam uwagi na pierdoły tego typu.

#13161  autor: Th0mas
 23 sie 2005, 23:25
Do kitu z takim meczem. Spodziewałem się takiego wyniku.

#13163  autor: Przemek
 23 sie 2005, 23:28
Awans był blisko i chyba zbyt blisko.Nasze gwiazdeczki zbyt szybko uwierzyły po strzelonej bramce, że mają LM i skońćzyło się jak się skończyło!!!Może się uda w P.UEFA :?