Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Ja czuje roznice w przelaczaniu sie miedzy Play a Plus. Kilka miesiecy temu dosc sporo osob pisalo, ze nie mozna sie zalogowac do Plusa i udaje sie to po wielu, wielu razach. Tez tego doswiadczylem. Jednak jakis czas temu zmienilo sie na lepsze. Telefon logowal sie do Plusa gdy wykminil, ze Play ma slaby zasieg a logowal sie do Play gdy byl juz dobry. Jak jestem gdzies w drodze to robie na automat a jak u siebie w miescie to tylko Play 3G. Lepsza jakosc rozmow i uslug od tej Plus 2G. Nawet Play 2G dziala lepiej. Niby technologia ta sama ale roznica jest. Moze to byc powodem tego, ze Plus ma znacznie wiecej klientow niz Play i stacje Plusa (2G) sa zapchane (dosc sporo osob nadal uzywa tylko 2G).agaak pisze:Płynny handover - nie zdarzyło mi się jeszcze, nie skomentuje jak działa.
Dokładnie tak, ja jak tylko mam zasięg Play 3G, ustawiam w telefonie "Tylko 3G". Jakość rozmów na 3G Playa jest bardzo dobra. Nie wszystkie telefony niestety pozwalają na to.playonline pisze: Jak jestem gdzies w drodze to robie na automat a jak u siebie w miescie to tylko Play 3G. Lepsza jakosc rozmow i uslug od tej Plus 2G. Nawet Play 2G dziala lepiej. Niby technologia ta sama ale roznica jest. Moze to byc powodem tego, ze Plus ma znacznie wiecej klientow niz Play i stacje Plusa (2G) sa zapchane (dosc sporo osob nadal uzywa tylko 2G).
Mimo wszystko jestem bardzo zadowolony z jakosci polaczen Play 3G. Plusa niedlugo zegnam z prawie wszystkimi numerami.Play mam juz troche i poki co sie nie zrazilem z uslug.
No moze roznica jest jedna. W Plusie daja SPORE rekompensaty.
w takim razie mam pytanie kto ponosi odpowiedzialność za usługi realizowane poprzez roaming krajowy w sieci Play?dziękuję za zgłoszenie dotyczące możliwości wysyłania SMS-ów, które wpłynęło za pośrednictwem strony internetowej 8 listopada 2010 roku.
Uprzejmie informuję, że nie ponosimy odpowiedzialności za brak możliwości wykonywania usług w zasięgu sieci Plus.
W razie dodatkowych pytań lub sugestii zapraszam do kontaktu za pośrednictwem poczty
elektronicznej pod adresem: [email protected] lub poprzez stronę internetową
www.24.playmobile.pl.
W celu zapewnienia jak najwyższej jakości obsługi zapraszam do wypełnienia ankiety znajdującej się pod adresem http://4p.info.pl/ocen_obsluge4.pg. Wyrażona w ankiecie opinia pozwoli nam jeszcze lepiej dostosować się do Państwa oczekiwań. Dziękuję za poświęcony czas.
Z poważaniem
Musisz płacić. Masz wiele możliwości sprawdzenia kwoty do zapłaty oraz numeru rachunku bankowego na który MUSISZ wpłacić pieniądze. Nie masz możliwości rozwiązania umowy. Nie wiem kto Ci w ogóle powiedział, że była możliwość rozwiązania umowy w przypadku zmiany adresu siedziby firmy. A zmiana regulaminu też już nie jest argumentem do wypowiedzenie umowy.terragady pisze:I jeszcze jedno pytanie, bo mam do zapłacenia fakturę do 17 listopada, a do dziś nie otrzymałem żadnej faktury która podobno już powinna być u mnie ? Czy muszę płacić?
Chodzi mi o to że szukam jakiegoś kruczka jak mógłbym zrezygnować i rozwiązać tą umowę bez płacenia kary, da się jakoś? Czy tylko jak np zmienią regulamin lub jak to miało miejsce niedawno zmienią adres firmy?
Zgodnie z zapowiedzią przesłałem zapytanie w sprawie numerów typu 800 do UOKiKmetpablo pisze:Ciekawi mnie skąd w UKE roztaczanie aż takiego parasola ochronnego nad P4. Ja sprawy nie uznaję za incydentalną. Jestem ciekaw co będzie miał w tej sprawie do powiedzenia UOKiK.UKE pisze:Numery typu 800 są przez ogół znane jako numery bezpłatne. Dla usług o częściowej opłacie przeznaczone są inne numery. Nie wydaje się celowe aby z powodu incydentalnego, czasowego przypadku łamać regułę.”.
Hmmm czas do bledu 404 czy 503 ? Bo ja co wejde to nie dzialaplayonline pisze:Ok sprawdzilem pod linuchem i:
- Firefox - Play24 dziala bardzo szybko,
- Chromium 7.0 - Play24 dziala niezle,
- Opera 10.63 - Play24 dziala blyskawicznie,
- Internet Explorer - jeszcze nie zainstalowalem.
Wiec moze to wina Windowsow? Nawet tych oryginalnych.
24.playmobile.pl = 89.108.195.44
Nazwa sieci: P4NET
Kraj: PL
Pula adresów IP: 89.108.195.0 - 89.108.255.255
Opis sieci:
Mobile Services and Mobile Terminals
P4 Sp. z o.o.
Warsaw, Poland
Dane adresowe sieci:
P4 Sp. z o.o.
ul. Tasmowa 7
02-677 Warszawa
Poland
Microsoft Windows [Wersja 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone.
C:\Users\zlomex>ping 89.108.195.44
Badanie 89.108.195.44 z 32 bajtami danych:
Upłynął limit czasu żądania.
Statystyka badania ping dla 89.108.195.44:
Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 0, Utracone = 4
(100% straty),
C:\Users\zlomex>ping 89.108.195.44 -t
Badanie 89.108.195.44 z 32 bajtami danych:
Statystyka badania ping dla 89.108.195.44:
Pakiety: Wysłane = 10, Odebrane = 0, Utracone = 10
(100% straty),
Wczesniej Play24 dzialal dobrze jak wspomnialem wiec na twoj filmik (swoja droga miasto Warszawa, nick Peja - Poznan, a muzyka Karramba(?) - Krakow - ciekawe polaczeniePajuch pisze:Hmmm czas do bledu 404 czy 503 ?
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Niestety nie wiem kto to wymyślił ale modem jest osobno dodawany do netbooka.Marens pisze:netbook HP Mini 110 + modem
A ja godzinę temu sprawdzałem Play 24 i wszystko działa jak należy - trzeba tylko troche poczekać, bo długo się ładujeplayonline pisze:Play24 pod Windowsem nie dziala a pod Linuxem loguje sie ale nie ma wyloguj i zakladki nie dzialaja.
Link do wideo: TUTAJ KLIKNIJ
Plik ma format AVI (nagrywany pod Linuxem) ale zapomnialem dodac rozszerzenia..