Ganfrod pisze:a Play milczy.
Już nie, zapraszam na blog naszego Rzecznika

.
TrustNoOne pisze:Nie tylko Ty. Mnie i moim znajomym również jest ciężko się przestawić na nową (gorszą i mniej czytelną) stronę Play.
Twoje sugestie przekazałem do Administratora. Generalnie mogę powiedzieć (tak ogólnie), że nasza strona działa pod wszystkimi przeglądarkami. Było to bardzo dokładnie testowane. Czytając wasze wypowiedzi, sam to sprawdziłem na niezależnym sprzęcie, czyli w domu

. Otwierałem z IE8, Firefoxa, Opery i Chrome i wszystko działało. Nawet IE9 BETA było ok. Prywatnie mam system operacyjny Windows 9 Home Edition (oryginalny) i absolutnie nie mam żadnych kłopotów zarówno ze stroną Play jak i Play24. Piszę to jako zupełnie prywatny użytkownik, którym również jestem. Nie wiem więc, skąd biorą się te wasze utrudnienia, ale oczywiście przekazałem do Administratora. Tak na koniec dodam tylko jeszcze, że kiedyś widziałem, jak pewna osoba używała do obsługi Windows XP, ale niestety, był wątpliwego pochodzenia, i osoba ta, miała niektóre utrudnienia, o których wspominacie. Tak więc być może w niektórych sytuacjach właśnie o to chodzi.. Zdecydowanie polecam TYLKO oryginalne produkty (nieistotne już jakie i jakiej firmy - to wasz wybór), to daje gwarancję jakości i pewności, ale ostaeczny wybór pozostawiam oczywiście wam.
Malibu pisze:gdzie mogę odnaleźć aktualne regulaminy ofert promocyjnych w taryfach firmowa (tych u ph)-
Daj mi info na pw o co dokładnie chodzi i co to za Doradca. Być może uda mi się Ci jakoś pomóc. Nie obawiaj się, że Doradca się nie skontaktuje, to jego obowiązek. Jeżeli by robił Ci jakieś utrudnienia, daj mi znać i zrób koniecznie do tego zgłoszenie. PRzekażę wtedy sprawę komu trzeba.
Malibu pisze:czy w mixturze jest jakaś możliwość sprawdzenia krótkim kodem pozostałych minut z usług promocyjnych (45 minut, 150 etc.)- nie mogę o tym odnaleźć nigdzie informacji w regulaminie ani na stronie
*111# i dalej dokonać wyboru zgodnie z preferencjami
Malibu pisze:czy jeżeli na jednym koncie abonenckim są 3 numery to jest możliwość ich rozdzielenia- jeżeli tak to jak to zrobić
Jest. Złóż odpowiednią dyspozycję w Play24 lub telefonicznie.
qper pisze:Mam pytanie kiedy Play naprawi następujące rzeczy
Przypomnij mi się z tym w poniedziałek
banderas pisze:I sprawa
posiadam abonamnet 1 zł i czy jest możliwość przejścia na abonament longplay bez telefonu, i czy wtedy unikne opłaty za pakiet danych wymuszany przy nowych umowach
Generalnie to zawsze masz prawo odmówić takiego Pakietu, wystarczy tylko złożyć odpowiednią dyspozycję. Jeżeli jednak już zostanie on Ci uruchomiony, zawsze możesz od razu złożyć dyspozycję jego wyłączenia. Nie wiem o której dokładnie ofercie myślisz, ale w zasadzie wszędzie jest on bezpłatny przez 1 miesiąc.
yogurcik pisze:Play 4 pytanie z kim u was można pogadać na temat dzierżawy ziemi pod bts-y
Złóż standardowo ofertę.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.