witam , jestem nowy, proszę o ponaglenie nr. zgłoszenia 35656803
Dziękuję i pozdrawiam:)
Dziękuję i pozdrawiam:)
arturn
Ale zamiast zarządzać numerem na Play24 możesz sobie obejrzeć reklamę z papryczką...playonline pisze: Najgorzej dziala (jezeli dziala) w momencie przechodzenia z numeru na numer... Potrafi sie zawiesic... Wtedy pozostaje patrzec tylko w krecace sie koleczko...
Refresh strony nie pomaga...
(rozne systemy, rozne kompy).
Dlatego nigdy nie podpisze z Play żadnej umowy! W sumie z żadnym operatorem bo Orange też dało popis jak zepsuć zasięg.muchakk pisze:Ta sieć to totalna padaka! Od znajomych co chwile słyszę, że jak próbują się do mnie dodzwonić to słyszą komunikat " Przepraszamy, ale wybrany numer nie istnieje"!!! JEDNYM słowem DNO
Walczę choć nie wiem po co bo uciekam w najbliższym możliwym czasie czyli po wykorzystaniu kasy do OFnK (dwa lata ważności MB+tanie przelewy sms zrobiło swoje)Ruben pisze: to jest częsty przypadek i jest szansa żeby to wyprostować ale trzeba mieć szczęście trafić na normalnego konsultanta. Qper swojego czasu ostro walczył o to z BOKiem i udało mu się. Mnie zrzucali na wiosło argumentem, że korzystam z zasięgu Plusa a oni za problemy Plusa już nie odpowiadająU mnie zaczęło to działać po jakimś czasie ale nerwów trochę kosztuje jak trzeba przebijac się z taką drobnostką przez durne odpowiedzi z BOK. Walcz i życzę powodzenia a jak nie wytrzymasz, to zawsze jest wyjście, może radykalne ale jest
Fajnie nie?Uprzejmie informuję, że w chwili obecnej występują problemy z działaniem wymienionych usług. Problem jest nam już znany i została zgłoszony do odpowiedniego działu. Sprawa jest w trakcie naprawy.
W ramach przeprosin za zaistniała sytuację aktywowałam na Pana koncie Pakiet 20 minut do wszystkich sieci, który będzie aktywny od 1 listopada 2011 roku przez 30 dni.
odpowiedź:Witam,
proszę o przesłanie mi w odpowiedzi na to zgłoszenie w formie elektronicznej wykazu aktualnie rozpatrywanych moich spraw i reklamacji, chodzi mi o nr i datę złożenia.
i teraz zagadka:W związku z nieudaną próbą kontaktu chciałabym przekazać, że w przypadku gdy zgłoszenie trafia do działów: Reklamacje, Odwołanie od odpowiedzi na reklamację lub Grupa Utrzymaniowa, Abonenci i Użytkownicy nie mają możliwości podglądu wiadomości w serwisie Play24. Zawiadamiam przy tym, że w momencie rozwiązania sprawy, zgłoszenie ponownie widoczne będzie na naszej stronie internetowej. Dodam również, że zgłoszenia niemerytoryczne, tym samym zgłoszenia z zapytaniem o status zgłoszenia, nie będą widoczne na portalu Play24. Jednkaże żadne z nich z nie pozostaje bez odpowiedzi, gdyż jest ona udzielana za pośrednictwem SMS-a.
Obecnie na Pana numerze widnieje jedno zgłoszenie, które jest rozpatrywane przez dział reklamacji. Zostało ono do nas przesłane 4 października 2011 roku.
Ten kto to wymyślił i wdrożył powinien dostać Nobla za głupotę.Robaas pisze:i teraz zagadka:Zawiadamiam przy tym, że w momencie rozwiązania sprawy, zgłoszenie ponownie widoczne będzie na naszej stronie internetowej. Dodam również, że zgłoszenia niemerytoryczne, tym samym zgłoszenia z zapytaniem o status zgłoszenia, nie będą widoczne na portalu Play24. Jednkaże żadne z nich z nie pozostaje bez odpowiedzi, gdyż jest ona udzielana za pośrednictwem SMS-a.
mam 1 widoczne zgłoszenie, 2 "zniknięte" o których w odpowiedzi nie ma ani słowa (użytkownik nie widzi, ale pracownik play odpowiadający na zgłoszenie chyba powinien widzieć?), pytałem celowo żeby potwierdzić lub zaprzeczyć zapewnieniom, że te zlecenia istnieją. Istne archiwum playx...
Niestety nie jestem w stanie wskazać Ci tej daty.xif pisze:dzięki za odpowiedź.
A jakiś przybliżony termin można by uzyskać?
Zapoznałam sie z twoim zgłoszeniem, przekazałam je do realizacji.djkynek pisze:play4you2 jest szansa, zeby w koncu wystawiono fakturę korygująca do zgłoszenia nr 35954950
Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane 22 września.raftel23 pisze:Po miesiącu chciałem poprosić o ponowne ponaglenie: 34972090
Przekazałam sprawę do realizacji.Prezesek pisze:Proszę o ponaglenie: 34914916
Ponagliłamarturn1980 pisze:proszę o ponaglenie nr. zgłoszenia 35656803
To już jakiś postęp, u mnie wypierali się, że wszystko działa sprawnie tylko ja sobie coś wymyśliłem...emarcin pisze:Cytat:
Uprzejmie informuję, że w chwili obecnej występują problemy z działaniem wymienionych usług. Problem jest nam już znany i została zgłoszony do odpowiedniego działu. Sprawa jest w trakcie naprawy.
W ramach przeprosin za zaistniała sytuację aktywowałam na Pana koncie Pakiet 20 minut do wszystkich sieci, który będzie aktywny od 1 listopada 2011 roku przez 30 dni.
Fajnie nie?
Też raczej nie narzekam, ale na 2G Play w zwykłej nokii nie da się rozmawiać - albo ja słyszę siebie albo mnie źle słyszą.McCm pisze:Robaas, Na UMTS Play jakość rozmów bardzo dobra
Przerabiałem znikające zgłoszenia. Musze cię zasmucić ale już ich nie zobaczysz. Odpowiedzi również.Robaas pisze:mam 1 widoczne zgłoszenie, 2 "zniknięte" o których w odpowiedzi nie ma ani słowa
to pewnie wina banku INGMarens pisze:Inny znajomy wysłał mi SMSa ok. 20 i przez ostatnie 1,5godziny co chwilę dostaję taką samą wiadomość...
Play4you2 to dlaczego wczoraj na infolinii konsultant powiedział, że nie widzi rozwiązania tej reklamacji i nie jest jeszcze zamknięta? I do tego podał mi numer rzecznika żebym zadzwonił - nie wiem po co?play4you2 pisze:[ Dodano: 2011-10-15, 10:47 ]
raftel23 napisał/a:
Po miesiącu chciałem poprosić o ponowne ponaglenie: 34972090
Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane 22 września.
Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie. Ja napisałam Ci jak sprawa wygląda. List został wysłany na adres korespondencyjny.raftel23 pisze:Play4you2 to dlaczego wczoraj na infolinii konsultant powiedział, że nie widzi rozwiązani