to jest jakiś żart co się dzieje w tej firmie, ręce mi opadają i idzie kolejna skarga na analfabetów. Czy wy tam macie samych idiotów?
zgłosiłem problem znikającego zgłoszenia, dostałem odpowiedź:
Pana zgłoszenie xxxxxx zostało przekazane do Działu Reklamacji, zgodnie z dyspozycją. Dlatego też nie jest widoczne w Play24.
problem w tym, że tego dnia składałem 2 zgłoszenia, oczywiście za ciężko sprawdzić co jest w tym którego numer jest podany a o czym pisałem- wyraźnie zaznaczyłem, że chodzi o ważność konta? po 2 zgłoszenie które zostało podane w odpowiedzi jest cały czas dla mnie widoczne i nie zniknęło - 1 kłamstwo tej pani. Kolejne kłamstwo to znikające zgłoszenia które są reklamacjami - miałem już kilka i wszystkie są widoczne.
Czy wy tam losujecie odpowiedzi? wymyślacie je na poczekaniu? czy ktoś tam myśli na pierwszej linii? bo dochodzę do wniosku, że pierwsza linia która odpowiada w ciągu kilku pierwszych dni to totalnie niedouczona, niemająca pojęcia o niczym banda klepiących w klawiaturę których zadaniem jest pozbyć się zgłoszeń. Tak jest zirytowany i zdenerwowany, kolejny raz muszę pisać zgłoszenia, skargi i reklamacje bo w pierwszej linii dostałem odpowiedź na pozbycie się mnie. Ciekawe ile jeszcze zanim sobie zaznaczycie na moim koncie, że będę się czepiał i wymagam rzeczowych i zgodnych z prawdą odpowiedzi. Bo widzę, że standardem to nie jest, a reklamowana ocena jakości jest tak samo wiarygodna jak reklama internetu z powołaniem się na uke.