playonline pisze:Dzien dobry.
Na lepszy poczatek dnia Playowy humor.
Obrazek
Ja to nie muszę na stronę zaglądać,wystarczy że na wyświetlacz swojego telefonu zaglądne,a tam

:
- sieć zajęta
- brak sieci
- błąd sieci
- sieć niedostępna ,tylko alarmowe
No a jak już się coś uda to dzwoniąc na 2 numer / również z Play / czasami udało się usłyszeć " Nie ma takiego numeru "
A ile razy się dowiaduję że ktoś do mnie dzwonił,a telefon milczał,i nawet nie dostałem info że ktoś dzwonił ?I powiem od razu że to nie wina aparatu,bo sprawdzane na 5 różnych ,kilku numerach totalna kicha !!
Cały czas czekam na odpowiedz zgłoszenia/ reklamacji ,prosiłem o ponaglenie,ale nadal odpowiedzi brak .Jeszcze powiem że te numery są na firmę ,więc możecie się domyślać jaką mam kuxxxe jak mam z tego korzystać !! Czekam tylko na rozwiązanie umowy bez ponoszenia kary,mam dość .
Przy okazji może ktoś mi odpowie.
Puki nie załatwię do końca sprawy z rozwiązaniem umowy,nie zabiorę kolejnej umowy w innej sieci,bo po prostu nie stać mnie na kolejne opłaty abonamentów .Ale zakupiłem już kartę innego operatora,takiego co u mnie działa bez problemu,i teraz takie pytanie .Chciałem przekierować numer jaki mam z Play na ten nowy z innej sieci,wiem że tak się da,ale pytanie,ile i z jakiego numeru będzie zjadać mi kasę za przekierowanie ? Czy to z tego numeru z Play ? I czy to będzie pobierane z pakietu zł w abonamencie,czy poleci poza abonamentem ? Bo raczej z tej nowej karty / Orange / chyba nie będzie pobierać za odbieranie połączeń ? Muszę tak zrobić choćby tymczasowo ,bo nikt się nie może do mnie dodzwonić,a nie mogę sobie w firmie na to pozwolić,a tym bardziej nie mam już nerwów na to . Ostatnio konsultantka z Play się przekonała jak do mnie dzwoniła,5 razy bo co chwile mnie rozłączało !!