• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 80 z 97
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#178148  autor: ozp
 28 kwie 2007, 00:08
To bedzie początek zmian...ale im większy zasięg ich nadajników tym powinno być takiej...
A że Plus sprzedaje za tyle za ile sprzedaje to już oddzielna sprawa...

:::...ReMeMbEr Me...:::

#178171  autor: b@sho
 28 kwie 2007, 08:52
ozp odczep sie od plusa, plus ma zarbiac na playu a nie fundowac mu infrastrukture. wiec skonczcie z tym bo to jest zadna akcja charytatywna co by playowi mogac. jestem ciekaw jak bys byl wlascicielem jakiegos kabla i np ktos chcialby z niego skorzystac, za darmo bys mu nie powolil bo przeciez taki kabel ma swoja przepustowoc, a pozatym z jakiej paki, ty za nie go zaplaciles polozyles go i teraz ktos ma z niego korzystac. chyba to proste, a playu poki co nie macie pakietow jak w heyah ale nie zdziwcie sie jak i tam zagoszcza :mrgreen:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#178673  autor: amfi
 29 kwie 2007, 22:03
roxa pisze:Polkomtel nie chce zaoferować niskich stawek, bo boi sie strat we własnej kieszeni
nie tyle ze sie boi co nie ma zamiaru dokladac do interesu. i tak dali iPlayowi niezle stawki hurtowe skoro mogli wyjsc z 49gr w standardzie

amfi

#179113  autor: przemek910
 01 maja 2007, 15:12
No cóz... Reklamy Playa nie każdemu się podobają... aż tak, że powysyłali na nie skargi...
10. maja ma się zebrać zespół orzekający Komisji Etyki Reklamy, by podjąć decyzję w sprawie kampanii reklamowej Play, zdaniem wielu skandalizującej - pisze Nasz Dziennik.

Na kampanię reklamową telefonii Play wpłynęło wyjątkowo dużo skarg. Zarzuty, jakie ludzie stawiają reklamom Play, dotyczą m.in. obyczajowości i uczuć religijnych - powiedział mecenas Krzysztof Mydłowski, przewodniczący Komisji Etyki Reklamy przy Związku Stowarzyszeń Rada Reklamy, który odpowiada za samoregulację w dziedzinie reklamy i zrzesza organizacje branżowe skupiające reklamodawców, media i agencje reklamowe.

Na najbliższym posiedzeniu rozpatrzone zostaną trzy skargi na Play, a kolejne omawiane będą w późniejszych terminach. Procedura jest bowiem taka, że komisja musi powiadomić wnioskodawców o terminie rozpoznania ich skargi.

Decyzja o zgodności lub nie z kodeksem danej reklamy jest wydawana w formie uchwały, która ma tylko charakter zalecenia. Jednak jeśli firma kieruje się w swoim postępowaniu kodeksem etyki, powinna wziąć je pod uwagę.

Zdecydowany sprzeciw wobec reklam Play wyrazili już rzecznik praw dziecka Ewa Sowińska i dyrektor programowy łódzkiego Centrum Służby Rodzinie - Tomasz Bilicki. Ich zdaniem, plakaty z dziećmi budzą skojarzenia pedofilskie
http://www.telepolis.pl/news.php?id=8276

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#179150  autor: JVoo
 01 maja 2007, 16:36
tym lepiej dla PLAYa... chodzi tu o plotki... nie ważne jak o nim mówią... ważne żeby mówili...
Ja osobiście nic do tych reklam nie mam i mi się podobają... w życiu bym nie pomyślał, że te plakaty z dziećmi budza skojarzenia pedofilskie...

Według mnie to już jest jakaś paranoja... nie można dać zdjęcia dziecka bo zakrawa to na pedofilie...

Widać Pani Sowińska i Pan Bilicki są już za bardzo przeżarci pedofilią i widzą ją na każdym kroku...
Radzę im udać się do psychiatry...

Bez Przycisków
[center]Obrazek[/center]

#179241  autor: amfi
 01 maja 2007, 20:28
JVoo pisze:Widać Pani Sowińska i Pan Bilicki są już za bardzo przeżarci pedofilią i widzą ją na każdym kroku...
Radzę im udać się do psychiatry...
swieta racja, bo niby skad normalny czlowiek ma wiedziec jak sie te reklamy kojarza pedofilom??? ci panstwo sa spaczeni w tym kierunku raczej bo jakos nikt z kim rozmawialem o takim skojarzeniu nie mowil ;P

amfi

#179393  autor: Rradzio
 02 maja 2007, 13:18
hahaha a kto to taki?? Dziś czytałem, że Play dokłada do stawek <znaczy to ja już wiedziałem, a raczej domyślałem się> i teraz moje pytanie do osób np. z orange, które twierdzą, że Play jest drogie haha jakieś argumenty mośki? P.S. jak Play dokłada to znaczy, że treaci, a inni tego nie robią!

#179617  autor: b@sho
 03 maja 2007, 09:57
Rradzio widze ze bawisz sie w prowokatora. poki co play zarabia na polaczeniach z innych sieci bo nie chcial by stawki byly nizsze. a to ze teraz doklada to interesu to normalne, kazda nowa firma jak startuje a rynek w segmencie jest nasycony to aby powalczyc o klienta musi dokladac. reklamy kosztuja, a pozatym aby zachecic klienta trzeba miec nizsze ceny. jesli taka sytuacja trwa zbyt dlugo to firma znika z rynku. takze pozyjemy zobaczymy :wink:

#179912  autor: amfi
 03 maja 2007, 21:51
hmm, a mi sie wydaje ze wlasnie wyzszy interconnect w pewnym stopniu rekompensuje im to ze do niektorych polaczen musza dokladac

amfi

#180008  autor: babeo
 04 maja 2007, 12:24
Dałem im kolejną szansę i znowu przegrali. Według oficjalnej listy Play karta działa na Słowacji w sieci Mobitel - wszytsko ładnie i pieknie na papierze, bo znaleźć na Słowacji tę sieć to chyba niemożliwy wyczyn :smt005 echh nabijania się z Play ciąg dalszy 8)

#180014  autor: frgt/10
 04 maja 2007, 12:30
Rradzio pisze:i teraz moje pytanie do osób np. z orange, które twierdzą, że Play jest drogie haha jakieś argumenty mośki?
zieeeeeew, brak przechodzenia minut :mrgreen: dziękuję idę sobie :)

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#181207  autor: q3sniper
 08 maja 2007, 14:47
frgt/10 pisze:
Rradzio pisze:i teraz moje pytanie do osób np. z orange, które twierdzą, że Play jest drogie haha jakieś argumenty mośki?
zieeeeeew, brak przechodzenia minut :mrgreen: dziękuję idę sobie :)
Brak przechodzenia minut to jest jakaś kompromitacja :)
Ostatnio dowiedziałem się też, że nie mają nawet naliczania sekundowego :smt005

Jak dla mnie ta sieć to jedna WIELKA PORAŻKA :)

#181208  autor: frgt/10
 08 maja 2007, 14:51
q3sniper pisze:Ostatnio dowiedziałem się też, że nie mają nawet naliczania sekundowego :smt005
ooo trzeba sprawdzić, może poniżą się jeszcze bardziej :DDDD

ejjj jednak mają ;p kłamałeś;d

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#181287  autor: JVoo
 08 maja 2007, 17:18
q3sniper pisze: Brak przechodzenia minut to jest jakaś kompromitacja :)
Ostatnio dowiedziałem się też, że nie mają nawet naliczania sekundowego :smt005

Jak dla mnie ta sieć to jedna WIELKA PORAŻKA :)
o Matko Boska co za opinia....
Brak przechodzenia minut to cena za premie przy doładowaniach. Albo premia albo przechodzenie. Ja wolę nawet premię :)

A co do naliczania sekundowego... nawet nie ma co komentować...
Skąd ludzie biorą takie bzdury?

#181424  autor: lookass
 08 maja 2007, 21:34
Co do braku przechodzenia minut to jest szok zeby tego nie bylo...

#181491  autor: q3sniper
 09 maja 2007, 07:56
W takim razie panienka, która stoi w Realu jest albo niekompetentna albo niedoinformowana.
Zapytałem z czystej ciekawości bo i tak nie zamierzam przechodzić do tej sieci, ale tak mnie poinformowano w punkcie PLAY. Jeżeli PLAY ma naliczanie to gratuluję im obsługi w punktach :mrgreen:

#181557  autor: djfafa
 09 maja 2007, 14:19
Właśnie otrzymałem z onetu wiadomość, że znalazłem się w gronie osób które dostaną Play kartę za darmo, czyli przetestujemy tego Pleya :) 30 zł pójdzie szybciutko zapewne :)

#181561  autor: aga
 09 maja 2007, 14:41
djfafa pisze:Właśnie otrzymałem z onetu wiadomość, że znalazłem się w gronie osób które dostaną Play kartę za darmo, czyli przetestujemy tego Pleya :) 30 zł pójdzie szybciutko zapewne :)
Ja też dostanę :lol: Jeśli wyjdzie mi taniej, to może się do nich przeniosę.

#181569  autor: b@sho
 09 maja 2007, 14:59
to ja tez sie pochwale ze list od nich dostalem iz znalazlem sie w gronie szczesliwcow :mrgreen: uwierze jak dostane starter do lapy :mrgreen: swoja droga moze teraz nie beda olewac moich maili :mrgreen: bo do tej pory nic nie odpisywali :?

#181574  autor: Pawrzes
 09 maja 2007, 15:10
Kod: Zaznacz cały
GRATULUJEMY

Znalazłeś się w gronie osób, które od Onet.pl i Play otrzymają za darmo starter Play Kartę o wartości 30 zł brutto.

Czekaj na przesyłkę!
No i ja też :-D

Pozdrawiam
  • Strona 80 z 97
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 97
  • 1