• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 75 z 241
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 241

#503091  autor: Robaas
 12 wrz 2011, 18:05
play4you2 pisze:Myślę, że tego typu komentarze są zbędne.
myślę, że i tak zbyt lekko to napisał. Sprawa się ciągnie od dawna i nawet ja jako postronna osoba już ją znam. Skoro wciskacie ciemnoty, że będzie na papierowym wykazie to chociaż przyznajcie się do tego i skorygujcie. A tej pani co tak odpisała proponuję udać się do specjalisty skoro widzi rzeczy których nie ma: w najlepszym wypadku ma coś z oczami, w najgorszym coś z głową.
Pozdrawiam

#503100  autor: wlkp
 12 wrz 2011, 18:50
Proszę o ponaglenie zgłoszenia nr .34745719 bo nie mam możliwości pełnego dostępu do P24 .
Po rozmowie z konsultantką jeden z 3 numerów abonamentowych został wyłączony-rozwiązanie umowy .Uzgodnione było z konsultantką wyłączenie numeru od następnego dnia ,no ale jak się okazało numer wyłączyli 15 minut po rozmowie ! :evil: A jako że dany numer miałem ustawiony jako główny w P24 to zostałem pozbawiony pełnego zarządzania i podglądu na moim koncie .Zaraz po rozmowie usiadłem przy kompie celem zmiany numeru głównego,żeby mieć dostęp do mojego konta ,ale jak się okazało numer został już usunięty,normalnie brak słów .Na odpowiedz na zgłoszenia trzeba czekać tygodniami,a jak wyłączyć numer to robią to od ręki ,szybciej jak miało być :evil: ,i nie trzymają się tego co było uzgodnione.Szkoda gadać .

#503102  autor: Pajuch
 12 wrz 2011, 19:04
play4you2 pisze:Sprawa jest już weryfikowana.
stawiam na brak tuszu w drukarce przez eko oszczednosci :-D
Jako rachunek szczegółowy jest usługa w waszym cenniku, temu Panu należy się zwrot za usługę która de facto nie wykonaliście należycie, osobno za użeranie się z (bip) rekompensata za stracony czas i na pewno nie w postaci g... minut czy tez SMS

Oraz oczywiście przesłanie rachunku szczegółowego, co założę się nie będzie wykonalne ze względów czysto technicznych(platforma bilingowa kaput)

Ciekawe co byscie zrobili gdyby ten Pan wysyłał z bramki sms grozby karalne a organy scigania poprosily o bilingi :mrgreen: :-D (playonline bez obrazy ;) )

#503105  autor: play4you2
 12 wrz 2011, 19:31
playwlkp pisze:Proszę o ponaglenie zgłoszenia nr .34745719
Dostałam potwierdzenie, że już się z Tobą ktoś kontaktował i udzielił informacji na temat rozwiązania zgłoszenia :D

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#503110  autor: wlkp
 12 wrz 2011, 19:45
play4you2 pisze:
playwlkp pisze:Proszę o ponaglenie zgłoszenia nr .34745719
Dostałam potwierdzenie, że już się z Tobą ktoś kontaktował i udzielił informacji na temat rozwiązania zgłoszenia :D
No proszę !! Jak się chce to można ! Dostałem telefon po 10 minutach od napisaniu na forum ,i miła pani sprawę załatwiła i już wszystko działa !! Co prawda musiała kilka razy oddzwaniać do mnie bo co chwile zasięg gubiłem ,ale załatwione. Play ciągle zaskakuje ,tylko żeby częściej to zaskakiwanie było pozytywne :-D

#503117  autor: wyzwolenia
 12 wrz 2011, 20:22
Jak zaakceptowac przez storne Play24 polecenie? Non stop jest tylko informacja "Sprawdzanie spełnienia warunkow", a wg regulamnu jest:
"Aby potwierdzić Polecenie przez www.playmobile.pl Osoba Polecona musi w terminie 14 dni od
otrzymania wiadomości, o której mowa w pkt 10 powyŜej:
a. zalogować się na swoje konto w serwisie „Play24” na portalu www.playmobile.pl, wejść w
zakładkę Programy i wybrać Program „Poleć Play Znajomemu”;
b. zatwierdzić Polecenie. "
Tyle ze nie ma czegos takiego jak zatwierdzenie polecenia.
Ehhhhhh

#503144  autor: playonline
 12 wrz 2011, 22:15
Pajuch pisze:Ciekawe co byscie zrobili gdyby ten Pan wysyłał z bramki sms grozby karalne a organy scigania poprosily o bilingi
Tak mi sie wydaje, ze "sposob wysylania" smsow z bramka.playmobile.pl powinien byc dokladnie taki sam jak przez TelePlay a nie jest i tutaj jest problem.
Pajuch pisze:playonline bez obrazy
:) Spoko.

#503148  autor: Golarz Filip
 12 wrz 2011, 22:54
Słuchajcie,dam radę zmienić numer telefonu w trakcie trwania umowy ( LP 69 do IV 2012 ),bez zmiany taryfy i ponoszenia dodatkowych kosztów?

#503158  autor: ksz_sz
 12 wrz 2011, 23:37
Golarz Filip pisze:Słuchajcie,dam radę zmienić numer telefonu w trakcie trwania umowy ( LP 69 do IV 2012 ),bez zmiany taryfy i ponoszenia dodatkowych kosztów?
Powinno pomóc: http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=50573 ale kosztów raczej nie unikniesz.

#503185  autor: łazęga
 13 wrz 2011, 09:32
play4you2 pisze:
playonline pisze:34880426 - ale juz widze, ze zostalo zamkniete
Skoro zostało zamknięte jak wiesz nic z nim juz nie zrobię. Utwórz nowe zgłoszenie.
Nie mogę :-D :smt005

Odpowiedź SPECJALISTY (!) na zgłoszenie jest szczytem debilizmu, a odpowiedź Play4You2, że przecież zgłoszenie jest zamknięte i trzeba zrobić nowe.

Nie ważna jest odpowiedź, ważne jest ROZPATRZENIE w terminie.

Można się pokulać ze śmiechu. :mrgreen:

#503186  autor: tricki
 13 wrz 2011, 09:36
W jaki sposób mozna sprawdzić do kiedy jest wazny pakiet w play fresh 30zł za 10zł. Wykorzystałem pakiet i nie wiem kiedy moge aktywowac nastepny.

PLAY to niewątpliwie sieć dla cierpliwych i wyrozumiałych Klientów - a więc najpierw przyznali 30 zł rekompensaty, potem 100zł a na koniec kiedy poprosiłem o aktywacje powiedzieli ze to pomyłka i moge otrzymać 10zł!!!

#503189  autor: playonline
 13 wrz 2011, 10:00
Kolejny dzien gdzie nie moge korzystac z numeru Play. Powinien przyjsc sms na ten numer (kopie na maila dostalem) a na SIMke nie przyszedl pomimo, ze zasieg mam i zalogowany jestem do operatora Vodafone (Vodafone i Orange opy za pomoca ktorych Play swiadczy uslugi). Inne karty dzialaja prawidlowo... Sprawe nadaje sie wiec do The X Files... ;)

Obrazek

#503191  autor: KC-KARLOS
 13 wrz 2011, 10:02
tricki pisze:W jaki sposób mozna sprawdzić do kiedy jest wazny pakiet w play fresh 30zł za 10zł. Wykorzystałem pakiet i nie wiem kiedy moge aktywowac nastepny.
Sprawdź kodem *101# ważność wykorzystanych Złotówek Promocyjnych. Od dodania Pakietów Kwotowych na konto jest 30 dni na ich wykorzystanie.
Jeśli chcesz kupić kolejny pakiet, weź 15 za 10 lub 10 za 5 zł, jeśli nie chcesz zmieniać profilu.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#503192  autor: qper
 13 wrz 2011, 10:09
Karlos20 pisze:Jeśli chcesz kupić kolejny pakiet, weź 15 za 10 lub 10 za 5 zł, jeśli nie chcesz zmieniać profilu.
Lub doładuj przez Facebooka za 5 zł ;) i też nie przepadnie.

PLAY4YOU

pytanie za 100 punktów - czy jeżeli kupię zdrapkę w ING w programie bankujesz-kupujesz
http://www.bankujesz-kupujesz.pl/katalo ... owego-30gb

a mam ofertę Nowy Play online na Kartę - to zdrapka zadziała? dostanę ten rok ważności i 30 GB?

W przypadku starej oferty to działało ale z nową ofertą nie jestem już pewien.

#503194  autor: wyzwolenia
 13 wrz 2011, 10:10
@tricki - na stronie play24 sprawdzasz do kiedy wazne jest konto bonusowe. Nie ma czegos takiego jak termin 30za10 - poprostu zawsze przedluzasz konto np. kodem z fanty za 1zl na allegro

#503197  autor: KC-KARLOS
 13 wrz 2011, 10:19
qper pisze:a mam ofertę Nowy Play online na Kartę - to zdrapka zadziała? dostanę ten rok ważności i 30 GB?

Powiem Ci, że zadziała, lecz zgodnie z nowymi warunkami Nowego Play Online na kartę, może się okazać, że dostaniesz więcej, niż 30 GB :) Konto będzie aktywne 365 dni, bonus MB też.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#503205  autor: mkowalski
 13 wrz 2011, 11:46
play4you2, mogę prosić o przejrzenie zgłoszeń 34540695, 34856999 i 34945250? O ile odpowiedź na pierwsze jest sensowna i rzeczowa, to przy drugim zgłoszeniu Pani Aneta chyba nie zwróciła uwagi że ma do czynienia ze zgłoszeniem technicznym, a nie bełkotem marketingowym.

I druga sprawa - zgłoszenie 34924463. Jest to dla mnie o tyle ważne, że wyjaśniona tam sprawa całkowicie uniemożliwia korzystanie z telefonu.

#503212  autor: Sikor28
 13 wrz 2011, 12:23
play4you2
nie odpowiedziales na mojego posta. zatem ponawiam.
dlaczego we wnioskach o przeniesienie numeru od innego operatora nalezy zgodzic sie na 24 godzinna przerwe w swiadczeniu uslug ? dlaczego dajecie tylko pozorny wybor a faktycznie brak zgody uniemozliwia nadanie biegu wnioskom ?
zostalem poinformowany, ze tak stanowi wewnetrzny regulamin Play. przechodzllem to z kilkunastoma kartami teraz.

Piotr
--------------------------------------------------------
rybne rarytasy www.sumowisko.pl

#503222  autor: play4you2
 13 wrz 2011, 12:55
playonline pisze:34912421 - ponowilem
Zgłoszenie zostało zamknięte

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#503224  autor: qper
 13 wrz 2011, 12:57
Karlos20 pisze:
qper pisze:a mam ofertę Nowy Play online na Kartę - to zdrapka zadziała? dostanę ten rok ważności i 30 GB?

Powiem Ci, że zadziała, lecz zgodnie z nowymi warunkami Nowego Play Online na kartę, może się okazać, że dostaniesz więcej, niż 30 GB :) Konto będzie aktywne 365 dni, bonus MB też.
Nie jestem pewien w regulaminie jest napisane, że oferta Play Online na kartę a to jest przecież Nowy Play Online na kartę.

Wydam 300 zł i okaże się, że jednak nie zadziała
  • Strona 75 z 241
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 241
  • 1
  • 73
  • 74