Marens pisze:Mam pytanie odnośnie Play Online 5GB, dla Abonentów.
Zgodnie z zapisem w Regulaminie, jest to opłata jednorazowa i Pakiet ważny jest do końca Okresu Rozliczeniowego, po aktywacji karty SIM. Reasumując, nie ma komnieczności wykupywania go co miesiąc. To już zależy tylko od ciebie. Jeżeli Chcesz wysyłać SMS z Play Online, to radziłbym jednak taki pakiet wykupić, ponieważ jak wiadomo, SMSy w PO są rozliczane poza Abonamentem.
Marens pisze:Nie mogę odszukać cennika modemów w 35zł/5GB/18m
Ciekawy jestem ile kosztuje Huawei E5?
Przypomnij mi się proszę w poniedziałek, to sprawdzę to dla Ciebie.
Maniek99 pisze:Czy i czym różnią się dwa pakiety 25MB dostępne w systemie (pakiet tani internet i Internet w telefonie 25MB)?
No cóż, jest kilka istotnych różnic, ale najważn iejsza to ta, że jeden można wykorzystać tylko w zasięgu Play a drugi nie. Poza tym są jeszcze kwestie związane z różnicami w ich wielkości i różne kody aktywacji.
irom pisze:czy nie ma innej opcji jak tylko pracownik z upowaznieniem notarialnym aby przedluzyc umowe w punkcie?
Nie.
sql pisze:Proszę o zaktualizowanie mapki zasięgu Play Online.
Co jakiś czas jest aktualizowana, więc poczekajmy jeszcze chwilę. Dzięki jednak za zauważenie tego faktu.
Claudec pisze:Może z podpisywaniem umowy to się zgodzę, ale z odbiorem przesyłki to nie.
Cóż, jeżeli paczka jest zaadresowana do konkretnej osoby, nie powinna być wydana nikomu innemu. Takie działania, mogą narazić kuriera na zwolnienie a my możemy w ten sposób np. żądać odszkodowania za ewentualne straty finansowe. Jest to niedopuszczalne. Mam nadzieję, że większość kurierów jednak posiada poczucie odpowiedzialności i nie stosuje tego typu praktyk. Uwierzcie mi, nie wychodzą one na dobre i wam i kurierowi.
Dla przykładu, paczkę odbiera zupełnie ktoś inny i załóżmy że ma mocno zbliżony podpis do Twojego. My nie będzemy weryfikować tego, gdyż nie jesteśmy grafologami lub policją, aby to sprawdzać. W paczce nie było tego, czego oczekiwałeś (lub towar, np. telefon jest uszkodzony, niepełnowarotściowy itd.) i co wtedy? Składasz reklamację, ale na dokumentach jest podpis, który oznacza, że jej zawartość została w pełni przez Ciebie zaakceptowana. W tym przypadku niestety, ale żadna reklamacja tego typu nie jest uznawana. Dlatego bardzo was proszę, zastanówcie się, zanim podejmiecie decyzję odbioru przeysłki przez kogoś innego. To tylko moja dobra rada, a wybór pozostawiam oczywiście wam.
irom pisze:uhm, to co na upartego należy powiedzieć w salonie?
Powiem tak, zgodnie z Reg. Umowę wypowiadamy wyłącznie pisemnie, jeżeli jednak z jakiś istotnych powodów, wysłanie listu jest dla kogoś wyjątkowym utrudnieniem, Salon Sprzedaży może wówczas przyjąć takie wypowiedzenie.
Logith pisze:P4Y - Bardzo słabo z zasięgiem na linii kolejowej Olsztyn-Kętrzyn.
Dzięki za info, przekażę je dalej. Co do rozbudowy nadajników, przykro mi, ale nie mogę się na ten temat wypowiadać - TajemnicasTelekomunikacyjna.
macOS22 pisze:Ja mam pytanie następujące,
Powiem Ci szczerze, że nie słyszałem o czymś takim. Każdy telefon od nas ma brand zgodny z siecią Play i tego się nie zmieni. Owszem, możesz tego dokonac na włąsną rękę, wiąże się to jednak jak słusznie zauważyłeś, z utratą gwarancji. Ogólnie nie polecam.
Tak przy okazji (nie to, żebym robił darmową reklamę), dokonałeś rewelacyjnego wyboru. Osobiście również posiadam (prywatnie) Samsung Wave i jak do tej pory, jest to telefon, który nie ma żadnej konkurencji. Nie zamieniłbym go z żadnym innym (HTC czy Iphone tym bardziej!). Nie to, że uważam, że HTC lub inne telefony są złe, ale to, co posiada dla mnie Samsung Wave jest idealnym rozwiązaniem dla każdego użytkownika. Lepszego ekranu dotykowego nie widziałem jak do tej pory. Ok, bo na prawdę wyjdzie na to, że na siłę reklamuję produkt

. Chcę jasno zaznaczyć, że to TYLKO moja prywatna opinia na temat produktu i nie sugerujcie się nią jako główną recenzją, podczas ewentualnego wyboru tego produktu.
Pzdr.
[ Dodano: 2010-10-03, 15:23 ]
ppp1ppp pisze:Po jakim czasie jest dostępna e-faktura w PLAY24 od momentu zamknięcia okresu rozliczeniowego?
Od chwili jej wystawienia w systemie, czyli ok. 3 dni po zamknięciu Okresu Rozliczeniowego. Wyjątkiem jest 1 fv, która ma być wystawiona, ponieważ otrzymasz ją za 1 niepełny okres (od daty aktywacji) i 1 pełny (już liczony w całości). Jeżeli jednak nie jest to twoja 1 fv, i minął już dzień w którym zazwyczaj otrzymywałeś fv, zgłoś to koniecznie do nas. Zweryfikujemy ten stan rzeczy.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.