Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
hm.. to chyba nie zależy od sieci, wydaje mi się że to byłby czyn nieuczciwej konkurencji i zapewne UOKiK nie dopuściłby do takiego obrotu sprawy.. ale myślę że nie ma się co marwtić bo jesli zmienią cennik to tylko na lepszy.. w końcu i tak w Polsce mamy za drogie ceny w telekomunikacji, na szczęście UE już podjęła kroki w tej sparwieblom pisze:a z innej beczki - czy w Play tez jest klauzura w stylu "kliencie zmienimy cennik na droższy to możesz papa powiedzieć" czy nie ma tego?
kosaz bylem tydzien temau w empkiu to jeszcze byly lecz nie bylo zdrapek za 50 :/kosaz pisze:babeo, jest minimum pare drog i kazdy idzie ktoredy chce
a btw tak narzekacie na tą sieć jak typowe polaczki. ja ich nie mam bo nie bylo starterow w empiku i nie moge sie wypowiedziec jak nie testerowalem jej a wy wsie jak jeden Haris
Nie narzekam na sieć, tylko na ich organizację i usługi. W innym poście pisałem, że nie wypowiadam się o jakości połączeń itp bo ... nie mogę dostać starterakosaz pisze:a btw tak narzekacie na tą sieć jak typowe polaczki.