pawelpp, czasami jest tak, że otrzymujemy kilka zgłoszeń o zbliżonej tematyce, więc rozpatruje się tylko jedno z nich. Ta forma odpowiedzi w ten sposób jest dopuszczalna. Jednak jeżeli w tych zgłoszeniach poruszałeś jakieś inne wątki dodatkowe, oprócz głównego problemu, to w takim wypadku w odpowiedzi pisemnej powinienieś uzyskac odpowiedź na wszystkie Twoje pytania, jakie zadałeś w tych zgłoszeniach. Taki jest warunek udzielenia odpowiedzi łączonych zgłoszeń. Po prostu zamiast "x" listów, otrzymasz jeden, w którym udzielimy odpowiedzi na wszystkie pytania (tak to powinno prawidłowo wyglądac). Jak już uzyskasz odpowiedź na tą reklamację, poinformuj mnie, czy poruszono wszystkie wątki, o które pytałeś.
Kamil1221, daj mi info na pw, o co właściwie chodzi. Postaram Ci się pomóc, ale dopiero w poniedziałek. Wcześniej nie dam rady.
Marens, przyznam Ci szczerze, że sam się zastanawiam nad tą odpowiedzią. Restart telefonu może pomóc, ale raczej nie w kwestii zasięgu. No cóż, pozwólcie, że pozostawię to bez komentarza...
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.