Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Uważam, że operator robi sobie żarty, jeżeli pisze klientowi, że problemy z prawie każdym połączeniem realizowanym w dużym mieście wewnątrz budynku w odległości 200-300 m od nadajnika to chwilowy problem. To nie jest poważne...Dziobakos pisze:pawelpp, zrywanie połączeń głosowych to problemy techniczne sieci. Prawda, operator może się pomylić, ale nazywanie Play niepoważnym za jego pomyłkę ogólnie jest bezpodstawne.
pawelpp, dobrze zrobiłeś rozwiązując umowę. Play może się ruszy z tym problem, gdy dopiero zacznie odchodzić dużo ludzi z sieci.pawelpp pisze:Uważam, że operator robi sobie żarty, jeżeli pisze klientowi, że problemy z prawie każdym połączeniem realizowanym w dużym mieście wewnątrz budynku w odległości 200-300 m od nadajnika to chwilowy problem. To nie jest poważne...Dziobakos pisze:pawelpp, zrywanie połączeń głosowych to problemy techniczne sieci. Prawda, operator może się pomylić, ale nazywanie Play niepoważnym za jego pomyłkę ogólnie jest bezpodstawne.
Zgodnie z zapowiedziami zrezygnowałem z jednej z dwóch umów
Najśmieszniejsze jest to, że oferta utrzymaniowa bez telefonu jest gorsza niż oferta na kartę. Zadałem pani, która do mnie dzwoniła proste pytanie: "czy zaoferuje mi pani cos lepszego niż Play Fresh?". Odpowiedź "nie". Pytanie: "Czy zagwarantuje mi pani, że po przedłużeniu umowy [nie chce mi się bawić w doładowania] nie będę miał takich problemów jak z drugim numerem telefonu [po przedłużeniu umowy zaczęły się problemy z połączeniami]". Odpowiedź "nie mogę".Dziobakos pisze:pawelpp, dobrze zrobiłeś rozwiązując umowę. Play może się ruszy z tym problem, gdy dopiero zacznie odchodzić dużo ludzi z sieci.
Masz rację, nie wiem skąd mi się to wzięło - sprawdziłem teraz w Play24 i w regulaminie i jest jak podajesz.rogmaniek pisze:Skąd masz taki kod? Przecież kod na zablokowanie transferu, poza "strefą taniego internetu", to: *111*51*1#. Pozdrawiam.kolejny pisze:*111*67*3#
dużo i poza abonamentem - do tego jest osobny regulamin. wątek był juz poruszany.sierski pisze:czy ktoś mi powie bo nie mogę znaleźć w cenniku cenę za minute połączenia z numerem 801 ... ... dziękuj za odpowiedz
Masz 100% racji, ta oferta jest znacznie "gorsza" od Play Fresh.pawelpp pisze:Najśmieszniejsze jest to, że oferta utrzymaniowa bez telefonu jest gorsza niż oferta na kartę.
A na czym polega ten upust ?Ruben pisze:W tej sytuacji pozostaje telefon do BOK Play