• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 7 z 10
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

#370944  autor: cesarz
 20 lis 2009, 22:13
Za 3 lata przepadną tylko te punkty którym ten czas minął . Czyli punkty z listopada 2009r. znikną w listopadzie 2012 roku . Resztę punktów jeszcze będziesz miał.

CNN

#370947  autor: kubik
 20 lis 2009, 22:20
zresztą każdy kurczowo się trzyma naliczania punktów tylko przez orange, a zapewne nie zdają sobie sprawy, że jest to program multipartnerski - kombinujcie, korzystajcie z usług innych partnerów, to przysłowiową setkę doładowania dostaniecie za 2-3 miesiące. wcale nie jest trudno uzbierać tyle punktów. ale to nie mój problem. kropka.

Co ja pacze? Operator blokuje aktualizację!

http://facebook.com/OperatorBlokujeAktualizacje

#370949  autor: mikage1
 20 lis 2009, 22:44
można uzbierać na 100 pln w dwa miesiące - jeśli korzysta się z ofert różnych partnerów - ja akurat korzystam z reala (wypada dobrze), czasem z bp (też nie najgorzej) karty bzwbk payback (wypada dobrze) no i orange (tu niestey porażka...)
- zaletą są na pewno kupony na ekstra punkty (bp, real)
- więc jeśliktoś korzysta tylko z orange, to faktycznie jest gorzej niż w proficie (dużo gorzej)
- ale jeśli "multipartnersko" - to już ma to jakiś sens

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#370972  autor: aizo
 21 lis 2009, 00:48
kubik pisze:że jest to program multipartnerski - kombinujcie
I co z tego??

Nie tankuje na BP ,wole inne stacje mam bliżej też.

Nie kupuję w Realu ,mam w pobliżu masę innych marketów

Korzystam z innej karty płatniczej

Allegor raczej malutko i sporadycznie.

Mam to wszystko zmienić aby uzbierać na jakieś słąbe nagrody?
Bo nagrody za min. ilośc punktów to tylko male gadżety...
A na nagrody z średniej półki wiem ze nie uzbieram.

Orange dało strasznie pupy z zmianą programu

Pisali,że stworzą lepszy program od Profitu...Kłamstwo

To miał być program dla klientów Orange

Połączenie nie może być zrealizowane.

#371000  autor: derekpl
 21 lis 2009, 11:53
Chyba zle zinterpretowales stwierdzenie "nowy lepszy"
- program jest nowy - co do tego nie ma watpliwosci
- lepszy - program jest lepszy (tanszy dla orange), ty zapewne nadinterpretowales wypowedzi markeringowcow z orange, sadziles zapewne ze lepszy dla ciebie :)
Puki co od zmiany brandu na orange, firma ta nie zrobila nic lepszego dla abonenta z wlasnej woli, wszystko co zostalo zrobione spowodowane bylo presja rynku

Mam nadzieje ze taki krok jak usuniecie mozliwosci doladowania za rozsadna po przeliczaniu cene - tak jak to bylo w profice, spowoduje kolejne zmniejszenie abonentow, jak dla mnie byl to spory atut

#373104  autor: Pazuzu
 02 gru 2009, 20:51
Ile można czekać na uruchomienie konta? Zarejestrowałem się na Orange jakoś 3-4 tygodnie temu (nie pamiętam już, można to sprawdzić? ) i dalej nie mogę się zalogować na www.payback.pl, na orange.pl widnieje mój nr.

#373342  autor: corner
 04 gru 2009, 10:17
A to nie jest tak, że trzeba sobie kliknąć na payback.pl opcję "Zarejestruj istniejącą kartę"? Będzie szybciej.

#373626  autor: jurak
 06 gru 2009, 00:18
Czy ktoś może przerabiał sprawę rezygnacji z PAYBACK? Pytam dlatego, bo informacje z ich strony są nieco mylące.
Wiadomo, że w celu rezygnacji należy wysłać pisemne oświadczenie na ich adres, i tu jest problem.
Regulamin mówi:
Pkt 10.1
Z uczestnictwa w Programie Lojalnościowym mogą Państwo zrezygnować w każdej chwili, składając stosowne oświadczenie. Rezygnacja następuje ze skutkiem natychmiastowym. Jako potwierdzenie rezygnacji wystarczy pisemne powiadomienie Loyalty Partner przesłane na adres korespondencyjny Loyalty Partner wskazany w pkt 2.1 niniejszych Warunków Uczestnictwa.
Pkt 2.1
Program Lojalnościowy jest organizowany i zarządzany przez Loyalty Partner Polska Sp. z o.o. z siedzibą przy Al. Jerozolimskich 148, 02-326 Warszawa („Loyalty Partner”) przy współpracy przedsiębiorców, [...]
FAQ PAYBACKa mówi:
Chciałbym zrezygnować z PAYBACK. Co zrobić?

Aby zrezygnować z PAYBACK prosimy o wysłanie pisemnego oświadczenia właściciela konta na adres: PAYBACK, Mszczonowska 36, 96-200, Rawa Mazowiecka.
Nie wiadomo, który adres do korespondencji wybrać...

No i sprawa druga, że informacje w FAQ są bardzo lakoniczne. Nie wiadomo, czy na oświadczeniu wystarczą dane adresowe, czy może należy też dodać numer karty, która jest przypisana do konta.

#373654  autor: ciuchcia
 06 gru 2009, 12:18
zawsze nalezy sugerowac sie adresem z regulaminu. Pewnie jakbys wyslala na ten drugi adres tez by bylo dobrze. Co do informacji jakie nalezy zawrzec w rezygnacji - powinny wystarczyc dane niezbedne do identyfikacji Klienta. Ale sugeruje zadzwonic na infolinie zeby wiedziec co oni tak sobie zycza.

#373656  autor: user_delete19
 06 gru 2009, 12:22
Ja przerabiałem jakiś czas temu (połowa października?). Wtedy nie było informacji w FAQ na ten temat jeszcze, ale po konsultacji w bok dostałem info że trzeba wysłać listownie, i jedyny adres jaki znalazłem to właśnie ten z Rawy Mazowieckiej, tam też wysłałem list. Po kilku dniach dostałem maila że zaprzestają przetwarzania danych, etc.

Co podałem? Imie, nazwisko, adres + numer karty. Praktycznie to co miałem podane na stronie profilu.

Swoją drogą, to niebywałe sku*, że zarejestrować się można via www, ale żeby się z tego szamba wypisać trzeba już słać list normalną pocztą :evil: grunt to zniechęcać do rezygnacji :evil:

#373663  autor: jurak
 06 gru 2009, 13:30
Dziękuje Wam bardzo za informacje. Na infolinie chciałem zadzwonić, ale okazało się, że w niedzielę konsultantów nie ma... a od pon do sb tylko do 19 pracują.
lwiczek: też tego nie kumam... Skoro rejestracja jest via net dostępna, to rezygnacja też powinna być.

#373667  autor: user_delete19
 06 gru 2009, 13:51
jurak pisze:lwiczek: też tego nie kumam... Skoro rejestracja jest via net dostępna, to rezygnacja też powinna być.
Mniej chodzących-danych-osobowych im ucieknie? :roll:

#374824  autor: dominik_fil
 13 gru 2009, 21:45
Ja mam taką sprawę z PAYBACK. Otóż miałem pkt. programu profit na nr. w POP. Jakiś czas temu kupiłem nowy nr w POP - ZETAFON. Teraz kończy mi się kasa na tym zwykłym POPie mam tylko 2 zł. Ale nr chcę utrzymywać aktywny.
W regulaminie tego nowego programu jest zapisane, że można dostać 100 pkt. jak się było w proficie i jeśli się do końca roku zarejestruje w PAYBACK. Przy rejestracji trzeba wysłać sms-a, ale nie mam kasy już na tego smsa z nr. co był w proficie. Czy jak to zrobię z tego z zetafonem a następnie dopiszę ten drugi nr to dostane te 100 pkt?

Mam nadzieję, że ktoś to zrozumie co napisałem.

OK, już się zarejestrowałem. Tam jest opcja, że się podaję nr. który był w proficie.
Tylko teraz pytanie. Jak długo trwa ta rejestracja bo jak podaje te 10 cyfr na stronie PAYBACK to mi wyskakuje, że jeszcze nie zarejestrowane.

#374902  autor: jablo
 14 gru 2009, 14:18
Kilka dni, czasami tydzien. Cierpliwości...

#375181  autor: dominik_fil
 16 gru 2009, 00:33
Już dostałem na maila info o rejestracji. Teraz inne pytanie. czy jest ktoś z programu Profit? Ja byłem w proficie i na koncie payback mam tylko 50 pkt., nie dostałem 100 za uczestnictwo w proficie. A wy po jakim czasie dostaliście te 100 pkt.?

Pisałem na maila ze strony paybacka.pl i dostałem odp., że aby dostać te 100 pkt. to trzeba być byłym uczestnikiem prog. profit oraz zarejestrować się na stronie orange do programu payback przed 31.12.2009. Tylko problem w tym, że ja te warunki spełniam a punktów nie ma.

#375224  autor: mikage1
 16 gru 2009, 13:51
czasem dopisanie tych punktów trwa miesiąc albo i dłużej...

#375245  autor: jablo
 16 gru 2009, 16:00
dominik_fil pisze:Już dostałem na maila info o rejestracji. Teraz inne pytanie. czy jest ktoś z programu Profit? Ja byłem w proficie i na koncie payback mam tylko 50 pkt., nie dostałem 100 za uczestnictwo w proficie. A wy po jakim czasie dostaliście te 100 pkt.?

Pisałem na maila ze strony paybacka.pl i dostałem odp., że aby dostać te 100 pkt. to trzeba być byłym uczestnikiem prog. profit oraz zarejestrować się na stronie orange do programu payback przed 31.12.2009. Tylko problem w tym, że ja te warunki spełniam a punktów nie ma.
Punkty mogą być. Przejrzyj dokładnie historie punktów, bo często jest tak że wpłynęły Ci np. dzisiaj ale z data 17 września i trzeba się do tego dokopać...

#379688  autor: michal1984
 09 sty 2010, 21:05
Czy ma ktoś kupon 3000 pkt - za zakupy za minimum 100zł do real i mógłby przesłać na meila ?

Już nieaktualne.

#379713  autor: cesarz
 09 sty 2010, 22:15
Osobiście uważam , że program lojalnościowy PAYBACK to porażka , kiedyś zbieranie punktów Profit w orange miało jakiś sens . Każdy musi przemyśleć czy bedzie miał z tego korzyści .Mieszkam w dużym mieście i zakupy robię w innych sieciach mając wszystkie biorące udział w programie PAYBACKw okolicy .Np tankuję na stacji Carefour i za 100zł dostaje bon za 5zł ,ile trzeba zatankować na BP aby uzbierać na rękawicę do ciepłych garnków ( 7tys )? :( za te 5zł kupię przy pierwszym tankowaniu.Po roku nazbieram na terminal GSM i umowę podpiszę bez telefonu. :-)

CNN

#379725  autor: mikage1
 09 sty 2010, 22:40
rękawica rękawicą, ale do 31.12 były np na bp bony na zakupy (np. na paliwo) 20 PLN za 2000 punktów - to za równowartość rękawicy byłoby np. paliwa za 70 PLN - u mnie to jest prawie 2 x do pełna zbiornik z gazem...

• Strona 7 z 10
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7