damian8821 pisze:Do Play4You2
Tak wiem, przekazałem to i podobno "coś" z tym robią. Jak zrobią, maja mnie poinformować.
duo-s pisze:Czy w chwili cesji stracę czy tez utrzymam warunki promocji czyli rabaty i nieograniczone pakiety minut.
Cesja jest to przeniesienie praw i obowiązków na innego Użytkownika lub podmiot gospodarczy, przy czym jednak, podczas jej relaizacji, zgodnie z postanowieniem Porozumienia Cesji, prawa nabyte przez jednego Abonenta, nie przepadają na rzecz drugiego, tylko są dalej kontynuowane z tytułu zawartej Cesji. Jest to również opisane na Porozumieniu Cesji, na samym jej dole (zachęcam do zapoznania się z tymi punktami, nie jest ich dużo

). Poproś sprzedawcę o "pusty" druk i będziesz się mógł z nim swobodnie zapoznać.
I tak zupełnie na zakończenie.
Sprawa z telefonem LG, jest to moja sotania wypowiedź w tym temacie i nie mam zamiaru dalej ciągnąć tej dyskusji. Telefon nie należy do sieci Play, jak już mówiłem, MOŻE TO BYĆ SPOWODOWANE PRZEZ TELEFON, CO NIE OZNACZA, ŻE MUSI. Proszę wszystkich o bardziej uważne czytanie moich wypowiedzi.
Sieć świadczy usługi telekomunikacyjne i za takie ponosi odpowiedzialność. Nie została potwierdzona wada, tylko przypuszczenie, co jeszcze nie oznacza, że wszystko jest złe i niedobre. Jeżeli podejrzewacie problem z telefonem, oddajcie go w ramach gwarancji (lub Ustawy) do naprawy i to jest tyle, co chce powiedzieć w tym temacie, który z mojej strony uważam za zamknięty. Usługa wysyłania i odbierania wiadomości tekstowych od strony sieci działa prawidłowo i nie zauważono żadnych nieprawidłowości.
W sprawie przelogowania z sieci do sieci powtarzam raz jeszcze i ostani, ŻE NIE MA I NIE BYŁO ŻADNEGO BLOKOWANIA DOSTĘPU DO SIECI PLUS. Ten temat również uważam za definitywnie zamknięty z mojej strony.
emerson pisze:A kiedy ma się pojawić handover play>plus>play
W tej kwestii polecam śledzenie wypowiedzi naszego Rzecznika na blogu. Zapewne on pierwszy ogłosi taka wiadomość.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.