Hahaha... co to jest ???otp.form.label.otp.tip???
E-faktura też działa:
"Przepraszamy
Dane które próbujesz wyświetlić są chwilowo niedostępne
Spróbuj zalogować się za kilka minut"
Logith ja świadomie nie wyraziłem zgody, bo mnie wkurzają takie SMSy, bo zwykle jeżeli dostaję SMS to jest to ważna informacja i nie mam ochoty otrzymywać czegoś, co mnie w ogóle nie interesuje, w szczególności spamu typu "Wygrałeś kilka milionów!!!". Jest ich kilka, co stanowi generalnie 50-100% mojej skrzynki odbiorczej.
[ Dodano: 2010-09-08, 08:58 ]
Dzisiaj znów komunikat:
Przepraszamy
Dane które próbujesz wyświetlić są chwilowo niedostępne
Spróbuj zalogować się za kilka minut Informacja o wystąpieniu błędu została zarejestrowana. Kod błędu: 1343929
Rozporządzenie Ministra Finansów z dnia 14.07.2005 r. w sprawie wystawiania oraz przesyłania faktur w formie elektronicznej:
5. Faktury przesłane w formie elektronicznej powinny być przechowywane przez ich wystawcę oraz odbiorcę w formie elektronicznej w formacie, w którym zostały przesłane, w sposób gwarantujący autentyczność ich pochodzenia i integralność ich treści, jak również ich czytelność przez cały okres ich przechowywania
Regulamin udostępniania faktur VAT w formie elektronicznej
15. Dostęp do e-Faktur moŜe być dla Abonenta ograniczony z przyczyn technicznych, leŜących po stronie P4. P4 zobowiązuje się
zapewnić moŜliwość korzystania z Usługi w godzinach 8.00 – 18.00, na poziomie co najmniej 95% czasu w danym kwartale.
Zgodnie w moimi wyliczeniami przez 4 i pół dnia usługa może nie działać. Zobaczymy...
Poza tym zupełnie nie rozumiem, dlaczego można wysłać Awizo a nie można razem z nim wysłać faktury?