Sławek pisze:Czy zmieniajac taryfe z OnePlay na Longplay SMS, dostane pakiet smsow?
Zweryfikuj proszę Regulamin. Wybacz, ale na to pytanie możesz sam odnaleźć odpowiedź na naszej stronie internetowej. Jak będziesz miał wątpliwości, co do samego Regulaminu (jakiegoś lunktu), daj mi wtedy znać.
Sławek pisze:I druga rzecz- czy zmieniajac taryfe dostane mozliwosc aktywacji pakietow, czy bedzie tylko gola taryfa bez zadnych opcjonalnych pakietow?
To też możesz zweryfikować w Regulaminach na naszej stronie.
magdamx pisze:Czy w jakimkolwiek salonie Play kupię nokię c6 na kartę?
Powiem Ci szczerze, że z tym modelem jest dość ciężko. Obawiam się, że możesz już go nie dostać.
pawelpp pisze:Otóż nie przypominam sobie, żebym wyrażał kiedykolwiek zgodę na otrzymywanie SMSów marketingowych.
Te SMS nie zawsze muszą być z naszej sieci, więc zweryfikuj z jakiego numeru je otrzymujesz a następnie kto jest dostawcą ich treści. Od razu uprzedzam Twoje ewentualne pytanie, sieć Play nie odpowiada za "spam" SMS, jeżeli jest on wysyłany przez innego dostawcę. Reasumując, my z tym nie mamy nic wspólnego i Możesz reklamować to u danego dostawcy.
pawelpp pisze:1. konsultanci nie mają wglądu do treści umowy i oświadczeń, które podpisałem
Ale mają możliwość zweryfikowania stan twoich zgód marketingowych za pomocą dostępnego systemu.
pawelpp pisze:2. Jeżeli chcę zmienić swoje oświadczenie (tj. zezwolenie na wysyłanie treści reklamowych) to muszę wysłać pismo do Play
Niekoniecznie, możesz to zrobić również telefonicznie (w przypadku zastrzeżenia), ale potwierdzenie otrzymasz w formie pisemnej. Przy czym zastrzeżenie (zmiana oświadczenia) ma skutek prawny od czasu zamknięcia Twojej sprawy, a nie od chwili złożenia takowej dyspozycji.
pawelpp pisze:3. Nie ma możliwości zablokowania SMSów reklamowych przychodzących z konkretnego numeru telefonu, nawet jeżeli nie jest to numer należący do Play
Czy to prawda?
Tak, to prawda. Sieć Play nie ma mozliwości zablokowania spamu, przesyłanego przez innego dostawcę.
pawelpp pisze:Pamiętam, że podobne kwestie były już poruszane, niestety nie znalazłem tych postów (ze względu na brak czasu przejrzałem tylko kilka ostatnich stron)
Ok, nie ma sprawy. Jak nie "spamujesz" ciągle tymi samymi pytaniami, przecież mogę jeszcze raz odpowiedzieć Ci na nie, zwłaszcza, że rzeczywiście ten temat był poruszany baaaardzo dawno temu

. To, że w pewmnym momencie napisałem Ci, że juz udzielałem na to odpowiedzi, to tylko dlatego, że prawie codziennie zadawałeś mi takie same pytania (inaczej sforułowane, ale takie same). Jakby co, pytaj śmiało, postaram się Ci odpowiedzieć na pytania w miarę możliwości dość szybko (jak i pozostałym forumowiczom oczywiście

).
uwazny pisze:p4y:
zgłoszenie nr 20601100
Ok, ale powiedz mi proszę, tak w jednym słowie, o co właściciwie chodzi? Czy to co się dzieje, dzieje się cały czas? Trochę powiem Ci szczerze, juz się pogubiłem w tym wszystkim, co opisujesz (przy czym potrafię czytać ze zrozumieniem - to tak dla wyjaśnienia

).
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.