• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 52 z 244
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 244

#426028  autor: amigo007
 29 sie 2010, 17:21
Nie rozumiem tego play4you2
minuty ze "zbieraj minuty" będą wówczas wykorzystywane na wszystkie połączenia, nie tylko do Play
To wg. ciebie teraz minuty ze "zbieraj minuty" są do wykorzystania tylko w play? Dla mnie najważniejsze żeby po aktywacji SD nie zabierało minut ze zbieraj minuty kiedy dzwonię do play.

#426078  autor: aizo
 29 sie 2010, 19:44
bleckwarrior pisze:
aizo pisze: Najlpesze jest w to,że kasy i tak mi nie pobiera jak gadam z Play(czyli SD jest ale go nie ma:D)
a nie zmieniałeś już tej taryfy we fresh-u?
Nie

Połączenie nie może być zrealizowane.

#426081  autor: mireck2
 29 sie 2010, 19:50
play4you2 pisze:
mireck2 pisze:Mam pytanie dotyczące zmiany taryfy w Playu...
Niestety, tak jak napisał black.. Chyba że, zweryfikuj np. jaką byś zapłacił kare i możesz wtedy rozwiązać Umowę, jeżeli kwota ta byłaby dla Ciebie do zakceptowania. Jednak jak rozwiążesz Umowę, wówczas numer Ci przepadnie i musiałbyś inną Umowę zawrzeć na inny numer, no chyba że, rozwiążesz Umowę z przeniesieniem numeru do innej sieci, wówczas on ci pozostanie a później możesz znów się do nas przenieść na konkretną Ofertę. Jednak jest z tym trochę jaki widzisz "biegania". Wszystko zależy od tego, jak bardzo chcesz mieć ten numer i czy w ogóle chcesz płacić jakąś kwotę kary.
Decyzja należy oczywiście do Ciebie.
mireck2 pisze:Rozumiem,
A co jak bym doładował telefon na kwotę całego zobowiązania i przeniósł się do play fresh, czy miałbym później tą całą kasę na karcie???
Potwierdzam info blackwarrior. Jednak coś mówisz o Mixturze, więc jeżeli jest to Mixtura, wówczas możesz spłacić całe zobowiązanie i wtedy to już masz prawo do zawarcia nowego kontraktu, na nowych warunkach (wybranych przez Ciebie).

Ok dzięki, ale chyba bardziej opłaci mi się kupic play fresha na 2 telefon, z tego wszystkiego to i najtaniej chyba wyjdzie, niż bym miał jakieś kary płacić... 8)

#426118  autor: bleckwarrior
 29 sie 2010, 21:18
play4you2 pisze: Potwierdzam info blackwarrior. Jednak coś mówisz o Mixturze, więc jeżeli jest to Mixtura, wówczas możesz spłacić całe zobowiązanie i wtedy to już masz prawo do zawarcia nowego kontraktu, na nowych warunkach (wybranych przez Ciebie).
w miksturze jest pakiet sms, więc w tym wypadku kolega myli po prostu promocje:D
mireck2 pisze:Ok dzięki, ale chyba bardziej opłaci mi się kupic play fresha na 2 telefon, z tego wszystkiego to i najtaniej chyba wyjdzie, niż bym miał jakieś kary płacić... 8)
na pewno to będzie najtańsze rozwiązanie. A do kiedy masz umowę w tym mixie,wiesz może ?

ponieważ całe życie się uczę, moje zdanie z dzisiaj w danym temacie,niekoniecznie musi być takie samo, jak wczoraj -a jutro takie samo jak dziś.

#426183  autor: play4you2
 30 sie 2010, 08:06
amigo007 pisze:To wg. ciebie teraz minuty ze "zbieraj minuty" są do wykorzystania tylko w play?
Nie no, wybacz, najwidoczniej się nie zrozumieliśmy. Oczywiście że nie. Jak uruchomisz SD, to za połączenia do Play będzie Ci schodziło z Pakietu SD a za pozostałe to z Zbieraj Minuty. Jak skończy Ci się SD, to wtedy tak, za te połączenia by rozliczało Cię z "zbieraj minuty". W tym przypadku nic się nie zmieniło.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#426191  autor: karlos1990
 30 sie 2010, 09:16
Witam!
Co z promocją "Zbieraj Minuty" jeśli PLAY Fresh został podzielony na dwa profile?
Czy od 1.10.2010 usługa nie będzie już wtedy aktywna, jeśli nie wybiorę jednego z dwóch profili? Czy nie utracę zgromadzonych uprzednio minut jeśli nie zmienię profilu, a opcja zostanie wyłączona?
Pozdrawiam

#426200  autor: 3m
 30 sie 2010, 09:51
3 zgłoszenia reklamacyjne, ostatnie o numerze 20378430, informacja na forum telepolis, ze przyspieszyliscie sprawę, etc A dalej nic sie nie zmienia, 5 tygodni czekania na głupie włączenie mozliwosci samodzielnego blokowania połączenia z Internetem poza strefa taniego Internetu.

#426271  autor: bleckwarrior
 30 sie 2010, 12:45
karlos1990 pisze:Witam!
Co z promocją "Zbieraj Minuty" jeśli PLAY Fresh został podzielony na dwa profile?
Pozdrawiam
jesli nie będziesz miał wybranego profilu, to zostaną Ci wszystie usługi co miałes dotychczas(oczywiście oprócz tych terminowych), no ale zawsze jeszcze coś może sie zmienić.

pzdr.

ponieważ całe życie się uczę, moje zdanie z dzisiaj w danym temacie,niekoniecznie musi być takie samo, jak wczoraj -a jutro takie samo jak dziś.

#426272  autor: play4you2
 30 sie 2010, 12:46
karlos1990 pisze:Witam!
Co z promocją "Zbieraj Minuty"
Już odpowiadam. Prócz promocji Stan Darmowy, którą wyłączamy 31.08 oraz Bonusowych SMSów w Play Fresh, które wyłączamy 30.09, wszystkie pozostałe promocje pozostają na dotychczasowych zasadach. Również Zbieraj minuty. Jeśli je aktywowałeś, nadal można z nich korzystać, również po 1.10
Wyjątkiem jest sytuacja, w której został wybrany kod migracyjny. Wtedy, w trakcie migracji, wszystkie dotychczas zakupione pakiety są dezaktywowane, w tym różnego rodzaju minuty i tym podobne.
3m pisze:3 zgłoszenia reklamacyjne, ostatnie o numerze 20378430

Ok, sprawa już załatwiona. Ztego co wiem, miała zadzwonić do Ciebie konsultantka z wyjaśnieniami. Wybacz, że tak długo to trwało.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#426276  autor: aizo
 30 sie 2010, 12:51
To stan darmowy jest tylko ważny do końca sierpnia?

#426287  autor: Sig
 30 sie 2010, 13:23
aizo pisze:To stan darmowy jest tylko ważny do końca sierpnia?
Stan Darmowy w Starym Play FRESH może być aktywowany do końca Sierpnia po doładaowani uconajmniej 30zł. Nie znaczy to, że będzie 'ważny' do końca Sierpnia - od momentu aktywacji, choćby 31 - będzie ważny 30 dni.
 #426351  autor: PlayBoy
 30 sie 2010, 17:46
Prosze o pomoc / rade

Nigdzie na stronie nie moge znalezc dokladnych informacji co do promocyjnej mozliwosci przedluzenia umowy w ramach oferty: "Promocja iPhone 4 oraz innych smartfonów dla Abonentów Play", dostepnej pod adresem "http://blogplay.pl/2010/08/promocja-iph ... ntow-play/". Jestem zdecydowany na wariant LP69 (+30zł) wraz z telefonem HTC Desire, potrzebuje tylko dowiedziec sie, jak moge to zrobic. Z mojej wiedzy wynika, ze salony odpadaja- czy to prawda?

Pzdr
 #426365  autor: bleckwarrior
 30 sie 2010, 18:39
PlayBoy pisze:Prosze o pomoc / rade

Jestem zdecydowany na wariant LP69 (+30zł) wraz z telefonem HTC Desire, potrzebuje tylko dowiedziec sie, jak moge to zrobic. Z mojej wiedzy wynika, ze salony odpadaja- czy to prawda?
Pzdr
proponuję Tobie połaczyć się z BOK (telefon jest dostępny:)) - zostaniesz przełączony do działu utrzymania, tam uzyskasz wszystkie szczegółowe informacje, oraz będziesz mógł złożyć zamówienie.

#426407  autor: aizo
 30 sie 2010, 20:22
Ok odpisali mi dziś ale :

Szanowny Panie, dziękuję za zgłoszenie dotyczące dotyczące „Stanu Darmowego w Play”, które wpłynęło za pośrednictwem strony internetowej 27 sierpnia 2010 roku. Miło mi poinformować, że usługa „Stan Darmowy w Play” jest aktywna po doładowaniu w dniu 21 sierpnia 2010 roku. Z usługi może Pan korzystać do 20 września 2010 roku. W celu zapewnienia jak najwyższej jakości obsługi zapraszam do wypełnienia ankiety znajdującej się pod adresem http://4p.info.pl/ocen_obsluge4.pg. Wyrażona w ankiecie opinia pozwoli nam jeszcze lepiej dostosować się do Państwa oczekiwań. Dziękuję za poświęcony czas. Z poważaniem ***** konsultant back office ds. obsługi klienta

A to był mój problem.W play24 nadal widzę, że SD jest nadal wyłączony

Wcześniej opisałem problem na forum,przypominam

Chodzi SD. Jak sprawdzam kodem czy przez play 24 mam info, żę jest nie włączony.

A był. Włączyłem w środę czy czwartek a doładowałem się w sobotę, za 30zł.(tylko to było tydzień temu)

Na początku było teraz mam info, że SD jest nieaktywne.

Najlepsze jest w to,że kasy i tak mi nie pobiera jak gadam z Play(czyli SD jest ale go nie ma:D)
[q
Ostatnio zmieniony 31 sie 2010, 14:42 przez aizo, łącznie zmieniany 1 raz.

#426616  autor: TrustNoOne
 31 sie 2010, 14:38
@ administratorzy Telepolis, thonka i aizo - póki co to w tym dziale nic ciekawego nie ma napisanego, oprócz jednej rzeczy. Czy udostępnianie danych osobowych innych osób (w tym przypadku pracowników Play) jest zgodne z ustawą o ochronie danych osobowych i tajności korespondencji? Czasami idzie spotkać wpisy gdzie ktoś wpisuje dane konsultantów. Jeśli bym pracował na takim stanowisku czy podobnym to nie chciałbym aby moje dane były przetwarzane przez inne osoby. O "swoich" ludzi dbam i nie pozwoliłbym aby ich dane osobowe zostały udostępnione publice. Czy szanowny thonka lub inny administrator mógłby się odnieść do powyższego?

Quot capita, tot sententiae...

#426618  autor: Sig
 31 sie 2010, 14:59
TrustNoOne pisze:@ administratorzy Telepolis, thonka i aizo - póki co to w tym dziale nic ciekawego nie ma napisanego, oprócz jednej rzeczy. Czy udostępnianie danych osobowych innych osób (w tym przypadku pracowników Play) jest zgodne z ustawą o ochronie danych osobowych i tajności korespondencji?
Ale o co chodzi? Przecież takie posty od razu wylatują jak tylko zostaną zauważone. Że nie od razu wylatują? Bo moderator jeszcze go nie zauważył/ nikt go nie zgłosił. Sam widziałem już masę ostrzeżeń, jak i zwracania uwagi na podawanie danych. Niektóre 'cwaniaki' gwiazdkowały pojedyncze litery imienia czy to nazwiska, ale to ich też nie uchroniło przed toporem.
Zauważysz - zgłaszaj, autor na pewno dostanie ostrzeżenie, a przy recydywie wyleci.

#426620  autor: aizo
 31 sie 2010, 15:01
Ja już swój post edytowałem.Macie racje, że tak należy robić. Mi sie zapomniało

#426643  autor: damian8821
 31 sie 2010, 17:20
Mam pytanko , po zmienia profilu na SmS do wszystkich , nie mogę aktywować blokady internetu w roamingu , opcja zniknęła w "usługach" .
Może ktoś wie co się dzieje i czemu po wprowadzeniu kodu *111*51*1# dostaję komunikat " Nie można chwilowo zarządzać swoim kontem" albo coś w ten deseń.
Zaznaczam że kod * 140 # działa prawidłowo .

Dodam do tego że jest problem też z Play24 poprzez WAP , w ogóle nie można skorzystać z tej usługi , zgłasza że nie mam dostępu do strony .
W ustawieniach nie było nic zmieniane , przed zmianą taryfy wszystko chodziło jak należy.
 #426680  autor: yundai
 31 sie 2010, 19:28
komunikat ze strony logowania

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
  • Strona 52 z 244
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 244
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52